vr 23 februari 2024

Herstelde covidpatiënt getuigt over chronisch smaakverlies: “Nu al vijf maanden fan van Niels Destadsbader”

WETENSCHAP – Niet alleen wie momenteel met een infectie van het coronavirus kampt heeft het moeilijk. Ook reeds herstelde patiënten klagen na maanden over blijvende aandoeningen, zoals een verminderde uithouding of aanhoudende spierpijn. Ook smaakverlies blijkt een concreet probleem. We spraken met Fred, een 36-jarige boekhouder die sinds zijn besmetting alle smaak is verloren en sindsdien fanatieke aanhanger is geworden van Niels Destadsbader.

“Ik weet dat het fout is, maar ik geraak er maar niet van af”, zegt Fred, die ondertussen al honderden euro’s kwijt is aan cd’s, concerten en merchandising van de West-Vlaamse charmezanger. “Ik was eigenlijk gewoon aan het revalideren en opeens viel het me op wat voor een diepzinnig, gelaagd en genuanceerd nummer ‘Verover mij’ plots leek. Toen ik dan heel het album ‘Boven de wolken’ beluisterde, kon ik het niet meer afzetten en wist ik dat er iets niet pluis zat.”

Ook Freds echtgenote Silvia maakt zich zorgen over de toestand van haar man. “Dit kan wel eens voor het leven zijn. Ik moet dat aanvaarden. Hopelijk wordt het niet erger en begint hij niet naar De Romeo’s of Sasha & Davy te luisteren. Eerlijk gezegd weet ik niet of onze relatie dat aankan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: