di 16 april 2024

Antwerpen belooft iets aan drugsproblemen te doen zodra het eerst nog een beetje subsidies kan snuiven

STAD – De strijd die het Antwerpse stadsbestuur tegen drugsgeweld moet voeren verloopt steeds moeizamer. Daar blijkt nu een verklaring voor. De stad belooft iets aan de problematiek te doen, zodra het eerst “nog een beetje subsidies kan krijgen.”

“Uiteraard zijn we ermee bezig”, klinkt het vanop het Schoon Verdiep. “We zijn echt supergeconcentreerd en georganiseerd en zo, maar heeft iemand van jullie toevallig nog wat staatssteun op zak om eerst een cultuurcentrumpje of vastgoedprojectje te financieren? Een miljoentje of tien is genoeg. We zweren het.”

Kamp je met verslavingsverschijnselen? Schaam je je voor je omgeving en zoek je een luisterend oor? Bel de druglijn en maak het bespreekbaar.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten