ma 27 mei 2024

Redelijke man overweegt gans café in de fik te steken nadat hij er met één iemand ruzie krijgt

BINNENPARKING – Voor Benny Netelboom, een naar eigen zeggen redelijk en volwassen ingestelde veertiger, is de maat vol. Tijdens een gezellig avondje op café kreeg Benny het aan de stok met een dronken tooghanger en dat zal de hele tent geweten hebben. “Iedereen kan maar best maken dat ze hier weg zijn”, waarschuwt Benny met een aangestoken lucifer en jerrycan benzine in de aanslag, “want de enige logische reactie is dat ik de hele zaak hier en nu in de fik steek, met al jullie fuckers erin.”

“Je kan er zolang over discussiëren en remediëren als je wil”, blaft Benny iedereen af die hem probeert te kalmeren en samen naar een duurzame oplossing wil zoeken. “Duurzaam sjmuurzaam. Het incident is letterlijk vijf minuten geleden gebeurd en dat is meer dan tijd genoeg om er gepast en doordacht op te reageren. En iedereen die moeilijk te been is of op toevallig op het toilet zit, had maar ergens anders moeten uithangen op een vrijdagavond! Ten aanval zeg ik u wraaaaaaaah!!!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten