zo 23 juni 2024

Videoref Brugge-Gent bevestigt dat Rusland oorlog niet begonnen is: “Nauwelijks contact volgens beelden”

SPORT – In het conflict tussen Oekraïne en Rusland, dat intussen een jaar woedt, is Moskou dan toch niet de agressor. Dat concludeert dezelfde VAR die afgelopen weekend de scheidsrechter in de clash tussen Club Brugge en KAA Gent bijstond.

“Wanneer zo’n oorlog uitbreekt, gaat het altijd heel snel”, verzekert de videoref die zondag niet ingreep na een duidelijk ogende elleboogstoot van Tajon Buchanan aan een tegenspeler. “Gelukkig kunnen professionals als wij dan ook rustig alle tijd nemen om te constateren dat als je de beelden vanuit een wel heel scherpe hoek bekijkt, er echt nauwelijks contact is tussen het Russische militaire apparaat en het Oekraïense grondgebied. Hoogstens een onbedoelde duwfout en als je daar al voor moet fluiten, neem je meteen ook alle flow uit het geopolitieke spel weg.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten