za 15 juni 2024

Plopsaland stelt nieuwe personeelschef voor: “Alle vertrouwen in Kabouter Klop”

BINNENPARKING – Het bestuur van Plopsaland ligt al enkele dagen onder vuur, nadat ex-werknemers hun beklag deden over werkomstandigheden en zelfs pestgedrag. “Dat kwetst ons”, reageert het management. Om toekomstige perikelen met personeel te vermijden, stelt het paradepaardje van Studio 100 dan ook een gloednieuwe stafchef voor, die medewerkers conform de bedrijfsfilosofie moet begeleiden. “Kabouter Klop begint volgende week al!” belooft CEO Steve Van den Kerkhof.

Werknemers van het omstreden park mogen beurtelings een bezoekje van het nieuwe personage verwachten. De meerderheid zou alvast een visitekaartje in de bus hebben gekregen met daarop een warme begroeting, waarin benadrukt wordt hoe dichtbij en bereikbaar de nieuwe verantwoordelijke bij werkkrachten wil zijn: “Ik ben Kabouter Klop en samen met mijn vrienden, kun je me ‘s nachts al eens aan je voordeur vinden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

Een reactie achterlaten