Wie zijn wij?

Het beleg van Antwerpen biedt broodnodige nieuwsupdates aan over de belangrijkste stad ter wereld in de vorm van artikels, reportages, interviews en andere berichtgevingsvormen. Hierin staat het volgende redactieteam tot uw dienst, al nodigen wij lezers maar al te graag uit hun eigen creaties in te zenden voor publicatie:

 

abe

Abraham Villanus: Woont en werkt in Antwerpen. Oorspronkelijke inwijkeling met liefde voor poëzie, gesproken woord en fotografie. Allergisch aan katten en yoga.

 

ginger

Baldarch:  Satiricus en taaldocent. Man van het volk. Enig kind met kleine handen. Gevoelig aan zonnestralen.

 

gust

Gust Licht: Fotograaf en zelfstandig filmmaker. Smoothieverslaafde en monopoly-strateeg. Cultuurhybride en amateur vogelspotter.

 

mon-peer

Mon Peer: ‘Legal alien’ oftewel Nederlander in Antwerpen. Verdoken dichter en elektronische muziekliefhebber. Doet nog steeds geen mayo op patat. Geloofwaardige hipster.

 

ginger

Woedie Ellen: Theater- en filmfanate. Obsessieve celebritywatcher en apolitiek activiste. Nostalgisch gamer. Leeft zonder vlees en Facebook. Zedig sekssymbool.

 

 

DISCLAIMER: Als u dit leest, bent u waarschijnlijk bij de velen die uit zichzelf al begrepen hadden dat onze berichtgevingen niet noodzakelijk stroken met een externe realiteit in Kantiaanse of zelfs objectivistische zin. Als u dit niet leest, kunnen wij uw effectieve existentie niet garanderen.

Wij danken u.