vr 19 juli 2024

Influencer opgelucht na dagje Limburg: “Ik was plots kilometers dichter bij de oorlog”

STAD – Een jonge influencer uit Antwerpen heeft vandaag doodsangsten uitgestaan. Semma (19) ging met haar familie een dagje naar Bokrijk in het Limburgse Genk, en besefte pas ter plekke dat ze zo tientallen kilometers dichter bij de oorlog in Oekraïne was verzeild geraakt. “Afschuwelijk. Ik ben zo blij dat ik weer veilig thuis ben.”

“Hierbij wil ik al mijn followers en besties hoogstpersoonlijk bedanken voor jullie infinite support”, sprak een ietwat gekalmeerde Semma haar publiek toe in een TikTok-video. “Ik kon echt niet genieten van de kelderhut of het arboretum, wetende dat we maar op 1.700 kilometer van Kiev zaten. Natuurlijk heb ik me onmiddellijk veilig gemeld op al mijn socials, maar het was toch met een bang hartje. Ja, het doet wat met een mens zo’n internationaal conflict van dichtbij meemaken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. Toen de Sovjet-Unie uiteenviel schreef ik dat de militaire bewegingen (aan beide kanten, Oost en West) die erin omgingen een nieuwe baarmoeder hebben gevonden in de commercialisering. Ik zei dat dit de krachten van het kwaad zijn en gevaarlijker dan een atoombom. Niet 1 van de media wereldwijd die het niet gezien hebben. Ze bevestigen het imago van de Jood, met aanhang. Ze hangen af van zelfgenoegzaamheid en een laag astraal gehalte in het gissen naar mythologische roots: de drab van de multiculturele samenleving waardoor je overal van die babymensen ziet die er op een fatsoenlijke manier nog wat uit willen grabbelen. Via herhaaldelijke reorganisatie van het onderwijs is met ellebogen het geweten van een gebrainwashte generatie al overgeslagen; niet alleen de structuren zijn steeds kleiner geworden omdat nationalisme taboe is maar ook de mensen, en fysiek, van alles wat. Hun schaamte is nog steeds intact en veel erger maar de polen (Polen ook) zijn omgedraaid en geïntensiveerd. Ze zijn te debiel om te zien dat ze aan de verkeerde kant staan. Het waren altijd al zwendelaars.

    Tussen hamer en aambeeld.

Een reactie achterlaten