wo 24 juli 2024

Bart De Wever schrijft boek over hoe we allemaal het slachtoffer zijn van mensen die denken dat ze allemaal het slachtoffer zijn

POLITIEK – Afgelopen vrijdag stelde N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn langverwachte boek ‘Over Woke’ voor. Daarin heeft De Wever het uitgebreid over hoe woke de maatschappij verdeelt door overal daders aan te duiden. “We moeten ons beginnen wapenen tegen mensen die constant het slachtoffer willen zijn”, vindt De Wever. “Of we worden daar allemaal ook constant het slachtoffer van.”

“Het zal de lezer ook opgevallen zijn hoe we meer dan ooit onderdrukt en gecanceld worden door een extreemlinkse elite”, gaat de Antwerpse burgemeester snoeihard verder. “Je kan niet meer buiten komen en je neus snuiten of ze hebben het gezien. Dat volk heeft nu toch echt wel een obsessie met de geslagen hond uithangen, alsof het allemaal om hen draait en ze zelf niks beters te doen hebben. Ik heb er dan ook maar ineens een heel boek aan gewijd, want van die zielige, dramatische klaagfascisten slaap ik nu al jaren niet meer.”

Bent u geïnteresseerd in het boek van De Wever? Wij evenmin. De link vindt u dan ook hier absoluut niet terug.

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten