wo 22 mei 2024

Limburgse kerk stijgt naar eerste plaats op Wipadvisor

BINNENPARKING – Luttele dagen na het aan het licht komen van een pikant filmpje van een vrijend koppel in de kerk van Bree lijkt ook het internationale sekstoerisme het charmante Limburgse dorp ontdekt te hebben. De voorheen onbekende Sint-Michielskerk staat intussen op nummer 1 als Belgische attractie op het steeds populairdere Wipadvisor.

De website bestaat al enkele jaren en laat seksueel avontuurlijke reizigers interessante locaties delen om allerlei ondeugende activiteiten te beleven. Zo kunnen bezoekers recensies achterlaten en nieuwe parels onthullen. Verwacht wordt dat de kerk in de komende maanden wel meer onstuimige meerwaardezoekers zal aantrekken.

De voorzitter van de kerkfabriek reageert alvast koeltjes op de stijgende populariteit van het gebouw. “Ik heb zeker vijf uur liggen scrollen op die onzedelijke website en ik moet zeggen: ik had er echt niks aan.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

 1. Ik sprak met een zware man, Jaap, in een invalidenwagentje, die blowt. Hij lijdt. Heel slim is hij geloof ik niet, af en toe praat ik daar ook weleens met iemand anders, ik weet hoe ik moet communiceren op verschillende niveaus. Bij de eerste zou het zinloos zijn al te diep te gaan, hij zou niet de voorkennis hebben om het op te pikken en me uit te laten praten. Ik sta bij hem helemaal onderaan, hij is sociaal met de tieners. Want hij blowt.
  Pas zat hij daar met een maat die me aanviel. Jan zei ‘niet hier’, ergens anders mocht kennelijk wel, ze hadden het al besproken. Want hij hoorde me tegen andere mensen heel andere dingen zeggen dan tegen hem, hij zag hier een tegenstelling in, en concludeerde dat ik het achter mijn ellebogen heb. (Dat ging door me heen.) Zijn maat nam het nu voor hem op.
  Politici moeten er ook altijd rekening mee houden op dit soort discrepantie betrapt te worden als hypocriet, ze moeten consistent zijn in wat ze zeggen met iedereen, formeel en informeel, iedereen is namelijk gelijk. Op dat vlak ontstaat alle roddel en achterklap uit de eerlijkheid te kunnen zien dat iemand de zaak belazert of discrimineert.
  En als ik zeg vertrouwen klinkt dat te sentimenteel, of heb ik dubbele motieven. Zo wordt je voortdurend in de gaten gehouden. Daarom zeggen politici – consistent – niets, en zit het hele internationale klimaat muurvast.
  In het plantsoentje sprak ik Henk over CO2. Hij was net zijn hond aan het uitlaten. Hij zei dat Joe Biden met 3 vliegtuigen naar COP26 was gevlogen. Hij had om betrouwbaar te zijn moeten komen roeien. Ik zei zo hebben ze ook Al Gore kapot gemaakt. De vervuiling door die paar man is als een druppel in de oceaan, iedereen kan begrijpen dat de problemen enkel op mondiale schaal kunnen worden opgelost, en dat je in de tussentijd moet roeien met de riemen die je hebt, dat is niet letterlijk zo bedoeld.
  De democratie zoekt alles te interpreteren als een burengerucht. Dat is waarom de hele wereld op het spel staat.
  Henk zei de mensheid vernietigt zichzelf. Ook dat is te ver doorgedraafde oprechtheid, want niet iedereen is direct betrokken bij de houtkap van de oerbossen waar ons hele bestaan van afhangt.

Een reactie achterlaten