za 15 juni 2024

Filip Dewinter: “Zielig hoe men mij steeds beschuldigt van dingen die ik doe”

POLITIEK – Ondanks de publicatie van nieuwe feiten over Vlaams parlementslid Filip Dewinter en samenwerking met Chinese spion Shao Changchun, blijft het Vlaams Belang-boegbeeld er relatief kalm onder. Dewinter zou duizenden euro’s gefactureerd hebben aan Changchun, en dat men daar net voor de verkiezingen mee afkomt vindt hij maar niets: “Typisch weeral hoe men mij probeert te raken puur op basis van aantoonbare feiten waarin ik duidelijk een rol heb gespeeld.”

“Je houdt het toch niet voor mogelijk”, zucht het 61-jarige stemmenkanon. “Dat men zich net voordat de kiezer naar de stembus trekt zo moet bezighouden met mijn integriteit als verkozene. Moet dat echt nú gebeuren? Dit heeft toch niks meer met politiek te maken?”

Ook partijvoorzitter Tom Van Grieken stoort zich aan de “opgeklopte commotie” en verwacht geen publiek debat rond Dewinter: “Het is geen tijd om mensen in het wild te gaan beschuldigen op basis van hun keuzes, daden of zakelijke associaties. Het ging en gaat hier om fucking moslims en waarom ze allemaal buiten moeten. Dank u.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten