wo 12 juni 2024

Letter ‘b’ komt niet meer opdagen omdat het niet vooraan het alfabet mag staan

TAAL – Een onverwachte crisis dringt zich aan in onze taal. Sinds vandaag wil de letter ‘b’ niet langer meedraaien in de reeks letters die we iedere dag aanwenden. Dat liet de tweede letter in de traditionele rangorde weten in een verklaring.

“Ik draai godverdomme al eeuwen mee”, aldus de duidelijk verontwaardigde medeklinker. “Al zeker sinds de Romeinen. En ik sta misschien niet even vaak in de spotlight als een flashy klinker zoals ‘a’, maar ook ik heb mijn trots.”

“Begin deze zin hier bijvoorbeeld maar eens zonder mij”, toont het letterteken zijn essentiële waarde aan. “Of eindig deze zin hier maar eens deftig zodra ik mijn schup afgekuist heb! Los het op, jongens. De enige manier om mijn leiderschap in het alfabet te laten gelden is door die 25 andere losers gewoon in de steek te laten en in een hoek te gaan zitten mokken als een fucking winnaar.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten