za 15 juni 2024

Rechtse vrouw wil dat Miss Nederland terug een respectvolle vleeskeuring wordt

BUITENPARKING – De conservatieve Nederlandse opiniemaker Raisa Blommestijn is niet te spreken over de verkiezing van transvrouw Rikkie Kolle als Miss Nederland. In een boze tweet laat de 29-jarige commentator van Ongehoord Nederland haar ongenoegen optekenen: “Wat is er gebeurd met de respectvolle, vrouwvriendelijke vleeskeuring die een missverkiezing ooit was?”

“Waar gaat het naartoe met onze samenleving?”, vraagt Blommestijn zich af in een tirade tegen de primeur die Kolle als transpersoon binnenhaalt. “Kan je als vrouw niet een beetje zelfwaarde meer koesteren door ongestoord als een nationaal lustobject geparadeerd mag worden? Wat betekent gelijkwaardigheid als je als lekker ciswijf niet even tot een stel heupen en tieten kan gereduceerd worden zonder dat een of ander baarmoederloos wicht met je kroontje gaat lopen? Walgelijk.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. Nederland heeft, misschien anders dan hier, nog wel natuurlijk knappe vrouwen. Dat is de 7e straal.
    Helaas provoceren ze normale mensen altijd met een neger om het goed te maken. Zo beoefenen ze hun politiek; het is niet enkel een vleeskeuring. Hoewel ze een aanzuigende werking hebben op asielzoekers.

Een reactie achterlaten