za 15 juni 2024

Facebook eindelijk weer beschikbaar om gebruikers letterlijk nergens mee verder te helpen

BUITENPARKING – Het is niet de week van Mark Zuckerberg. Nadat een klokkenluider een stevig boekje opendeed over wanpraktijken binnen de bedrijfscultuur van de sociale mediareus, lagen gisteren naast Facebook zelf ook Instagram, Whatsapp en Oculus urenlang lam. Gelukkig lijken de technische problemen inmiddels van de baan en kunnen gebruikers weer gewoon online om nergens met hun zorgen en problemen geholpen te worden.

“Eindelijk kan ik weer gewoon inloggen en lijdzaam toekijken hoe mijn persoonlijke gegevens als commodity doorverkocht worden, zonder dat ik daar enige compensatie of verantwoording voor terugkrijg”, schrijft Marie-Christine (54) uit Balen op haar persoonlijke Facebookpagina. Feels good to be home.”

Ook Ibrahim (34) uit Puurs is blij dat hij weer op Instagram kan. “Voor mijn barbierszaak is exposure op de socials onontbeerlijk. Wel jammer dat mijn page al twee maand geschorst is omwille van een onnozele meme die ik eens deelde. Ik kan niet wachten om dat tevergeefs aan te blijven vechten zonder ooit iemands stem te horen. Ja, je weet altijd tenminste waar je staat bij die gasten. Nergens.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten