wo 24 juli 2024

Dakloze Vlaming kan eindelijk dromen van betaalbare elektrische wagen

POLITIEK – De vele maatregelen waarmee de Vlaamse regering de koopkracht wil aanzwengelen lijken hun doel niet te missen. Zo wil de regering van Jan Jambon onder andere kinderopvang toegankelijker maken en komen er premies voor wie een elektrische wagen koopt. Onze reporter sprak met Marcel (68), een dakloze Antwerpenaar die eindelijk zijn kans ziet om ook eens een betaalbare elektrische wagen aan te schaffen.

“Dit is mijn moment, mannen,” glundert Marcel vanonder zijn verweerde dekentje. “Zo’n hippe Tesla zou echt het laatste geweest zijn dat ik mezelf kon gunnen gezien mijn huidige financiële situatie, maar zo zie je maar dat ze daar op het Martelarenplein ook aan mij denken en niet alleen aan Jan en Mieke in Brasschaat. Nu nog beslissen of ik voor een Model Y of Volkswagen ID.4 ga, maar dat zal van de kleine lettertjes afhangen. Het belangrijkste is dat ook ik aangespoord word om aan een beter klimaat te werken door met duur speelgoed te pronken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

    • Daklozen zijn meestal blanken.
      Sinds ik esoterische filosofie studeerde, worden die donkere mensen die daar misbruik van maken altijd voorgetrokken. Je moet erdoorheen kijken om de weg terug te vinden.

  1. We denken ook aan de miljonair premier van Groot-Brittannië, Rishi Sunak, die voor de camera een gaarkeuken bezoekt en stamppot krijgt voorgeschoteld door een blonde dakloze man die hij vraagt of hij niet een loopbaan in de financiële sector ambieert.

Een reactie achterlaten