wo 24 juli 2024

Yannick Carrasco maakt zich geen zorgen over mensenrechten in Saoedi-Arabië: “Elke miljonair die ik ken leeft er een supernormaal leven”

SPORT – Alvorens af te reizen met de Rode Duivels naar Azerbeidzjan, werkte Yannick Ferreira Carrasco (30) zich toch nog even in de kijker met een interview over zijn transfer naar Saoedi-Arabië. De aanvaller vertrekt naar club Al Shabab en ziet zelf absoluut geen reden om stil te staan bij kwesties rond mensenrechten in de controversiële oliestaat. “Ik ken echt wel een hele hoop doodgewone multimiljonairs zoals ik en die leiden echt wel een supernormaal leven zonder problemen”, klinkt het.

“Het probleem is dat mensen gewoon echt negatief kunnen denken”, vindt de voormalige flankspeler van onder andere Atlético Madrid. “Maar van die zogenaamde schendingen zie ik zelf echt niets. In alle vijfsterrenhotels, VIP-lounges of luxecompounds waar ik kom leeft iedereen een heel chill en relaxed leventje. Neem nu de vrouw van Cristiano Ronaldo. Die heeft totaal geen last van onderdrukking en zij is toch ook maar een alledaagse westerling met een achttal nullen op haar zichtrekening? Allemaal gedoe om niks.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten