wo 22 mei 2024

James Webb-telescoop op zoek naar parallel universum waarin Bart De Pauw niet verantwoordelijk is voor eigen daden

WETENSCHAP – Reeds enkele maanden tuurt de James Webb-ruimtetelescoop in het ijle op zoek naar de eerste sterrenstelsels van het ooit piepjonge universum. Zo proberen meerdere agentschappen, waaronder NASA, meer te leren over het ontstaan van de kosmos. Sinds kort mag de fenomenaal scherpe sterrenkijker ook op zoek naar het bestaan van een parallel heelal waarin televisiemaker Bart De Pauw niet verantwoordelijk zou zijn voor zijn eigen daden.

“Dit wordt een moeilijke”, klinkt het bij het Europese ESA. “We hebben maar zoveel kijktijd en we waren net goed bezig met het bestuderen van de directe gevolgen van de Big Bang. Toch zoeken ook wij een enigszins coherente verklaring voor de eis van 13 miljoen die die Vlaamse komiek van jullie voor de voeten van een zender durft leggen, nadat hij zélf een hoop vrouwelijke collega’s heeft liggen stalken. Dit kan het baanbrekende bewijs zijn van een onopgemerkte kwantumverstrengeling tussen ons en een verborgen, absurde realiteit met toch wel heel andere fysische wetten en juridische logica.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

  1. is ook op zoek naar sletten , die eenmaal ze hun doel bereikt hebben , de valse teef uithangen . maar daar heb je zelfs geen telescoop voor nodig .

Een reactie achterlaten