di 16 april 2024

Michael Freilich hoopt dat iedereen goed gezien heeft in welke auto hij straks lekker anoniem zal rondrijden

POLITIEK/STAD – Als het aan N-VA-kamerlid Michael Freilich ligt, herkent straks niemand nog zijn persoonlijke wagen. Daarvoor laat de Antwerpenaar graag even aan de nationale pers zien hoe hij vanaf nu tussen twee kentekens kan wisselen door een blits rotatiesysteem. Freilich hoopt dat hij door deze ostentatieve demonstratie, waarbij beide nummerplaten ook duidelijk in beeld komen, zijn privacy op waterdichte manier kan beschermen.

“Bon, ik laat jullie allemaal even zien hoe ik mijn auto – namelijk deze opvallende spierwitte Chevrolet die je nu perfect in beeld krijgt – volledig onherkenbaar maak door van het ene kenteken, dat je perfect kan lezen, te switchen naar het andere, dat je ook perfect kan lezen. Als parlementariër wil je echt niet dat mensen je voertuig gaan viseren. Stel je voor dat iemand me met mijn P-nummerplaat ziet parkeren. Dan weet straks iedereen dat het mijn auto is. Bij dezen is dat weer mooi opgelost!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. Is er dan iets anders dan je nummerplaat die je identiteit bepaalt?

    Ik kende een gerenommeerd wetenschappelijk centrum, waar de directeur geen eigen parkeerplaats meer mocht hebben. In het geval van parlementariërs zouden ze misschien steeds te laat zijn op hun werk. Te laat zijn ze toch. Dan hebben ze een excuus.

    Omdat onze leiders volslagen incompetent zijn, hebben ze geen andere keuze dan te democratiseren om de verantwoordelijkheid voor hun mislukking, onze ondergang, op u af te schuiven.

    Er zijn ook van die debielen die van een diplomatiek paspoort af willen. De voordelen voor diplomaten die vaak wijzer en flexibeler zijn en die meer ervaring hebben, zoals ook in Oekraïne waar ze veel minder fanatiek zijn dan de politieke leiders die niet kunnen improviseren en vastzitten aan hun commerciële belangen, moeten afgeschaft worden in het fascistisch bestel.

Een reactie achterlaten