wo 22 mei 2024

Floor en Lode sparen nu al om de gourmet volgend jaar een volledig half uur te kunnen aanzetten

BINNENPARKING – Ook in het nieuwe jaar zullen de torenhoge energieprijzen het de minder kapitaalkrachtigen onder ons behoorlijk moeilijk maken om dezelfde levensstandaard te behouden. Die exuberante prijsstijgingen houden ook jong koppel Floor (24) en Lode (25) uit Schoten steeds langer wakker. Het sympathieke stel neemt geen enkel risico en zet nu al een spaarpotje opzij om tijdens kerstavond 2022 het gourmet-toestel toch zeker een half uur op het net te kunnen aansluiten.

“Hoewel we allebei voltijds werken, schiet er aan het eind van de maand beduidend minder over”, vertelt Floor somber. “En dat vraagt om offers. Zo zetten we nu de verwarming ‘s nachts af en dragen we allebei een extra trui in huis. En we kijken alleen nog maar naar de eerste helft van het avondjournaal alvorens de televisie uitgaat. Hopelijk scheelt dat genoeg op de rekening om over 365 dagen weer wat vleesjes op de plaat te kunnen leggen en dan uitgebreid ruzie te maken over welk aangebrand worstje van wie is. Anders is het geen kerst meer.”

Veel te weinig ruzie met je partner of familieleden? Koop dan nu het nieuwe boek van onze redacteur en ontdek hoe onherroepelijk gepolariseerd jij en je naasten wel geworden zijn. Conflict en vervreemding gegarandeerd!

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten