do 18 april 2024

Alleenstaande man die in exuberant paleis woont niet mals voor kinderloze egoïsten

BUITENPARKING – Paus Franciscus is niet te spreken over jonge koppels die liever een hond of kat in huis halen, maar niet aan kinderen willen beginnen. “Toch wel een beetje egoïstisch“, vindt het Argentijnse hoofd van de Rooms-Katholieke Kerk. Dat zei de paus vanuit het Apostolisch Paleis in het Vaticaan, waar hij op 162,000 vierkante meter zonder gezin woont.

“Beseffen jullie nu niet wat voor erbarmelijke christenen jullie allemaal zijn?” trekt de kerkvader van leer tegen zijn kinderloze volgelingen. “In plaats van een rijk gevuld gezinsleven in materiële armoede denken jullie alleen maar aan macht, status en opulente weelde. Ik heb goesting om naar een van mijn 5.000 eigendommen te vliegen en dat jullie het maar uitzoeken. Bende egotrippers!”

Geen tijd voor kinderen? Alle begrip voor. Een boek lezen is trouwens een pak beter voor uw bloeddruk. Rep u naar de website van onze uitgever, ontdek ‘Kust mijn gluten’ en haal vandaag nog een exemplaar in huis. Jesus approves!

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

10 REACTIES

 1. De moedige westerse vrouw die in haar eentje de overbevolking van de planeet bestrijdt door geen kinderen te nemen. Enkel per ongeluk.
  Of het moet een bastaard zijn.
  Zij ziet zichzelf in vergelijkende maten met de hele wereld.
  Ook hier weer: ‘iedereen is gelijk’, en de derde wereld (dat woord mag niet meer) die explodeert.
  In de westerse wereld luistert niemand naar die man.

  Wie zijn de narcisten?

  Fatsoenlijk Nederlands.
  Altijd als iets al te actueel wordt (te zien aan de spellcheck) lijkt het woord niet eens te bestaan.

 2. Laten we eerlijk zijn, de thema’s die nu mondiale politiek zijn ontstonden uit roddel en achterklap, kleine afgunst, het moest wel om seks draaien, statuut van de EU voor exhibitionisten zich die toe-eigenden.

  Maar als ze geen kind willen moeten ze iedereen als klein kind behandelen.

  Als kind van zes moest ik eens naar de winkel tegenover een huis waar buitenlanders woonde met kinderen van mijn leeftijd. Ik dacht voor de lol moet ik eens aanbellen. Ik bleef echter op de stoep staan en keek alleen, en ik voelde, even voor de gordijnen zich licht bewogen dat ze me zagen. Ze hadden me in de gaten. Ik wist al dat het eigenlijk niet kon en de ouders wellicht niet open zouden doen zodat ik voor schut zou staan als ik op de bel drukte. En dan weglopen zou me een crimineel maken. Ik voelde ook dat ze een astrale sfeer van seks om zich heen hadden die waarschijnlijk de reden was van hun behoefte aan privacy. Een gemengd huwelijk. Later zei een van de kinderen nadat hij me op kwam zoeken en zelfs achter mijn rug een intrigant werd in mijn familie (die zich langzaamaan steeds verder tegen me keerde) dat ik er gedeprimeerd uitzag, dat was die ene keer dat hij me had gezien in de afgunstige roddelkliek van zijn multiculturele gezin.
  Dat soort dingen veranderen niet.

 3. Momenteel verlustig ik me in de moraliserende artikelen in de sexy maar ‘fatsoenlijke’ media met een verdieping in de klassenstrijd en het koningshuis (ik had hier ook nog een rekening te vereffenen, in het tweede zijn Amerikanen nog afgunstiger, het eerste is hun onbekend) over de veroordeling van Ghislaine Maxwell als sex trafficker. Als vervolg: racisme en god. Ik wist wel dat ze er niet goed vanaf zou komen. Maar ik wist ook dat Amerikaanse vrouwen die hun tranen opzetten om politie en justitie te verleiden even overtuigend overkomen als de massa’s psychoten die ontvoerd en verkracht zijn door aliens. Door de zwarte rechter werd een extra morele bijdrage geleverd.
  De tieners wier jonge levens wreed verstoord werden als seksslavin konden zich niet normaal net als hun leeftijdsgenoten ontplooien met Marquis de Sade en Anaïs Nin. En ze werden achteraf ook niet ontvangen als helden bij hun schoolvriendjes van toen. Ze wisten niet hoe ze van hun maagdelijkheid af moesten komen om maatschappelijk geaccepteerd te worden.
  Het racistische element schuilt erin dat er een schaarste is aan blanke meisjes bij de rijken en dat ze daarom wellicht ook miljardair zijn geworden.
  De zwarte rechter was daarom extra hard in zijn vonnis.

  • Het staat niet los van de rest wanneer de hoofdrolspelers er alvast uit gepikt worden.

   Ik ben niet speciaal een vriend van miljardairs. Maar het zwaard des onderscheids snijdt naar twee kanten. Ik zie ergens een probleem bij de berechting van Ghislaine Maxwell, een vriendin van prins Andrew van de UK alsmede van de reeds veroordeelde sex offender Jeffrey Epstein. De ethiek van de tijd is gewijzigd in haar tegendeel. In het bewijs van haar schuld spelen de miljoenen die ze kreeg een belangrijke rol. Want een ander motief voor de misdaad kan er bijna niet bestaan, zoveel geeft de wet wel toe.
   De BBC had een set-up voor prins Andrew om zich op tv te rehabiliteren, voor zijn contacten met Epstein, op 16 november 2019, terwijl het volgende interview met Giuffre (een slachtoffer van beiden mogen we aannemen) opgenomen in oktober en uitgezonden op 2 december dat jaar, dat hem zou degraderen al op het programma stond. Hij verdedigde zich tegen de destijds ontvoerde Giuffre die zich had beklaagd over zijn lage viriliteit en beschamende gezweet, dat hij niet kon zweten: hij was een broekje tegenover een professionele sekswerker; zij kon het weten.
   De aanklacht uit Amerika tegen de blanke overheerser UK las ik wordt ingetrokken mocht hij op medische grond bewijzen niet te hebben kunnen zweten.

  • Ik hou me niet bezig met kinderspel.

   Iedereen herkent de objectiviteit van een ervaren sekswerker.
   De media rapporteren met grote regelmaat hoe je een beter orgasme kunt krijgen, want liefde staat voorop.

   Hypocrisie is iets wat de Britten hindert, dat is als iemand niet objectief is over zijn seksleven.
   In deze oriëntatie had ik zelf bijna een interview gehad.

  • Naar de rechter in deze zaak wordt vaak verwezen als een zij. Ze lijkt getrouwd met een vrouw en heeft 2 kinderen. Ze kan ook Joods zijn. Maar voor de goede orde gaan we ervan uit dat hij zwart is.

Een reactie achterlaten