zo 23 juni 2024

Maggie De Block bereid heel België preventief op hotel te sturen

BINNENPARKING – Terwijl het coronavirus of COVID-19 zich ook in Europa blijft verspreiden, kijkt het ministerie voor Volksgezondheid naar een eventueel noodplan. Bevoegd minister Maggie De Block (Open VLD) bevestigde eerder dat besmettingen zich “zeer mogelijk” ook bij ons kunnen manifesteren, maar dat er “geen reden tot paniek” is. “Ik ben bereid ernstige stappen te ondernemen,” suste De Block op televisie de gemoederen. “Desnoods evacueer ik de ganse Belgische bevolking en stuur ik iedereen, met of zonder snotneus, op hotel tot het overwaait.”

De minister verwees in haar plan naar de meer dan honderd Belgen die hun hotel op het Spaanse eiland Tenerife niet mogen verlaten uit angst voor besmetting. “Ik heb gehoord dat die mensen het daar best naar hun zin hebben. Beetje aan het zwembad liggen. Boekje lezen. Kortom, het medisch verantwoorde aan het aangename koppelen. Eens zien of ik bij Europa wat centjes kan lospingelen om ineens 11 miljoen man op retraite te sturen. De helft van dit land zit toch met een burn-out en misschien hebben we ineens een regering als iedereen terugkomt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

  1. Mondialisering.
    De oorzaak van een virus ligt in de mens. Het is (deels) psychologisch. Dezelfde controle die de oorzaak is, van een obsessie die het fysieke onder druk zet en waardoor je de lul bent, is ook de beoogde remedie waardoor het steeds erger wordt.

  2. Ook in Iran is het antiracisme nu in opkomst; daar geeft een minister van gezondheid toe dat hij besmet is: iedereen kan het krijgen, iedereen is gelijk. Er worden dan wel staatsburgers van bijvoorbeeld België genoemd die zijn besmet maar omdat hierbij niet vermeld wordt of het etnische Chinezen zijn is de verspreiding van het virus moeilijk te beheersen en wordt het hele volk uitgezet. Als er 1 is die het heeft wordt iedereen er gelijkelijk voor behandeld. De wet. Landen als China helpen zo de verspreiding van democratie.

  3. Google in China, of China in Google.
    We hebben het steeds vaker over algoritmen en manipulatie van de massa via social media. Maar de IQ test gaat al over simpele verbanden kunnen leggen, algoritme, of je een oorzaak van een aanleiding kan onderscheiden.

Een reactie achterlaten