di 23 juli 2024

Ook Ku Klux Klan reageert op uitspraken Conner Rousseau: “Hou racisme tof voor iedereen”

POLITIEK – Naast een resem aan Vlaamse politici reageert nu ook de Amerikaanse Ku Klux Klan op de uitspraken van Conner Rousseau over de Roma-gemeenschap. De openlijk xenofobe groepering, bekend om haar witte gewaden en gewelddadige verleden voornamelijk tegenover mensen met een donkere huidskleur, vindt de woorden van de Vooruit-voorzitter niet kunnen. “Racisme moet constructief blijven. Als iedereen zo verder doet, is het straks gewoon niet leuk meer.”

“Begrijp ons niet verkeerd. Wij staan volledig achter Conners ideeën wat betreft de totale superioriteit van het blanke ras”, laat de organisatie weten. “Maar je moet als racist toch een beetje met je tijd mee. Uitlatingen als ‘bruin gespuis’ en ‘met de matrak erop’ zijn gewoon zó 2022. Hou rassenhaat een beetje tof voor iedereen en dan hebben we er allemaal veel langer geniet van.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten