di 16 april 2024

Chinees bedrijf mag ‘Te koop’-bordjes maken wanneer Van Hool straks failliet gaat

BINNENPARKING – De Vlaamse overheid belooft alle mogelijke stappen te overwegen om de sputterende busfabrikant Van Hool en haar resterende werknemers te redden. Dat verklaarde minister van Werk Jo Brouns (CD&V) eerder vandaag aan de pers. “We moeten en zullen tot het uiterste gaan om zoveel mogelijk jobs in Vlaanderen te houden”, belooft Brouns. In het geval dat Van Hool echter niet meer te redden valt, staat er volgens de minister al een Chinese bedrijf klaar om de nodige immobordjes te leveren.”

“We zijn er keihard mee bezig om de industrie in eigen land te houden”, bevestigt ook minister-president Jan Jambon (N-VA). “Elke job die naar het buitenland verhuist is een slag in het gezicht van de werkende Vlaming. En dan moet je als overheid durven investeren. Lukt dat niet, dan zullen de goede mensen van Bù Hòu Hui Industries de fabriek in Koningshooikt aan een zeer voordelige prijs te koop komen zetten.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten