do 23 mei 2024

Conner Rousseau benadrukt sterk moreel kompas: “Op zigeuners kappen doe ik echt alleen als ik gezopen heb”

POLITIEK – Opnieuw dreigt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zich in het oog van de storm te bevinden. Er wordt een onderzoek geopend naar de politicus, nadat hij in de aanwezigheid van politieagenten racistische opmerkingen zou gemaakt hebben op aan het adres van de Roma-gemeenschap. Dat nuanceert Rousseau met klem. “Ik heb een ongelooflijk sterk moreel kompas”, verklaart de partijvoorzitter uit Sint-Niklaas. “Op zigeuners kappen doe ik echt alléén maar als ik te veel gezopen heb.”

“Ik vind het essentieel om vooral naar jongeren toe een rolmodel te blijven”, benadrukt Rousseau op zijn sociale kanalen. “Dus laat me dit even zeggen: racisme is totally niet cool, kids. Dat weten we toch allemaal? Wel, King Connah vindt dat ook en het is echt superbelangrijk dat je zo’n dingen uitsluitend doet als je jezelf eerst deftig de vernieling in gedronken hebt. Dan is het oké, want shotjes maken zotjes.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Pas werd ik uitgevraagd door een stel sympathieke Oost-Europeanen toen ik even alleen zat, ze vroegen of ik getrouwd ben enzovoort. Ik moest me ook in mijn eigen taal uitdrukken. Een was lid van een sportschool, een kleerkast; hij werd emotioneel. Ze zochten misschien een voorwendsel of ze met een homo te maken hebben of zo. Een compliment aan zichzelf. Ze vroegen ook hoe oud ik ben, ik zei duizenden jaren. Ik was hard en zei dat ze niet lang meer te leven hebben, en ze accepteerden me. Ik had ook net iemand ontmoet die tien jaar in de gevangenis zat omdat zijn vriendin door iemand werd beledigd en hij hem te hard had aangepakt.

    • Ik zei: “Vergis je niet, ik was een prominent lid van de Hitlerjugend.” Later op dezelfde plek sprak ik een vrouw met een café, ik zei dat de mensen een beetje uit balans zijn. Ze betwijfelde dat, zoals alles. Er kwam een jongen aan die stijl achterover viel iedere keer dat hij opstond, als in een animatie. Nog steeds ontkende ze.

    • Ik las pas een bemoedigend artikel over Oekraïense militairen zonder benen of armen, er werd beweerd dat ze nog steeds goed seks kunnen hebben, dat ze zelfs nog aantrekkelijker zijn voor de vrouwen.

Een reactie achterlaten