do 18 april 2024

Reuzegommers ontsnappen mogelijk aan werkstraf: “Rechter krijgt hun niet uitgelegd wat werken is”

BINNENPARKING – De uitspraak in de rechtszaak omtrent de dood van student Sanda Dia doet heel wat stof opwaaien. De 18 Reuzegommers komen weg met slechts een boete en werkstraf. Toch is de kans reëel dat de jonge mannen zelfs aan dat laatste zullen ontsnappen, aangezien niemand voorlopig aan de beklaagden uitgelegd krijgt wat werken precies inhoudt.

“We willen die gasten echt wel laten boeten voor hun daden”, klinkt het bij het hof van beroep. “Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij de uitspraak keken de jonge mannen de rechter vol onbegrip aan en we zijn er nog volop mee bezig om aan hun verstand te krijgen dat in de echte wereld mensen moeten werken voor hun brood. Dat je daar je eigen personeel dan ook niet voor inschakelt gaat er blijkbaar echt niet in, dus misschien laten we het beter zo of er schiet van dat lang weekend niet veel meer over.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten