zo 25 februari 2024

Vlaams Belang sleept Conner Rousseau voor de rechter wegens identiteitsdiefstal

POLITIEK – Het partijbureau van Vlaams Belang heeft laten weten dat het naar de rechter stapt en klacht indient tegen Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. De beschuldiging? “Identiteitsdiefstal“, claimt preses Tom Van Grieken. “Hij probeert zich hoe langer, hoe meer voor te doen als ons!”

Naar eigen zeggen ontdekten de Vlaams-nationalisten wat de socialist van plan was na diens laatste uitingen over asiel en migratie. “Het begon allemaal subtiel met wat slinks populisme hier, en wat kappen op wokers daar”, klaagt Van Grieken in een officieel persbericht. “Maar nu we weten allemaal zonder twijfel waar dit naartoe gaat. Conner steelt hier gewoon onze identiteit van onder onze neus tot er niks meer overblijft, buiten een lege, triestige schelp met een verweerde strijdvlag errond.”

Verder hoopt Vlaams Belang dat de kiezer zich niet laat vangen en ziet hoe de partij aan zichzelf trouw blijft. “Wij moesten ons maar eens uitgeven voor linkse sinterklaasjunkies die plots claimen in te zitten met de werkende mens“, klinkt het. “Het kot zou te klein zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: