do 23 mei 2024

Conner Rousseau wil dat werkloze moeders stoppen met hun kinderen op te voeden en zich “eindelijk eens gaan inzetten voor onze toekomst”

POLITIEK – Zoals gebruikelijk weerklonk er weer een aantal baldadige uitspraken uit politieke hoek op deze 1 mei. Vooral Vooruit-voorzitter Conner Rousseau trok fel van leer tegen “profiteurs van het systeem die op onze gezamenlijke kap blijven leven.” Niet alleen miljonairs doen dat echter volgens Rousseau, maar ook alleenstaande moeders die werkloos blijven om zich met hun kroost bezig te houden. “Het wordt tijd dat die vrouwen stoppen met al hun tijd in de jeugd te steken en zich eindelijk eens voor onze toekomst gaan inzetten.”

“Beseffen die werkschuwe mama’s nu niet dat terwijl ze op egoïstische wijze gebruik blijven maken van onze infrastructuur, ze absoluut niets uitvoeren voor onze samenleving op lange termijn? Een beetje met je peuters, kleuters en tieners optrekken doet niks voor het bruto nationaal product. Wat zijn we daar nu mee over twintig à dertig jaar? Kijk, mijn mama ging vroeger ook gewoon werken in plaats van met mij bezig te zijn en kijk wat voor een verantwoordelijke, empathische persoon ik uiteindelijk geworden ben!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Een reactie achterlaten