zo 25 februari 2024

Bever ontkent dat dam voor overstromingen zorgt: “De hysterische klimaatmafia draait weer overuren”

BINNENPARKING – Een bever zou tussen de Antwerpse gemeenten Ranst en Zandhoven door het bouwen van een dam voor een kleine overstroming hebben gezorgd. Een hectare bos staat er blank, doordat het water van een beek niet meer kon wegstromen. Dat vindt de bever zelf “onzin” en “het zoveelste resultaat van desinformatie op naam van de internationale klimaatlobby“.

“De Greta Thunbergs van deze wereld draaien weer overuren”, vindt de bever, die al een bezoekje van de Dienst Integraal Waterbeleid heeft gekregen. “Allemaal uitvluchten om een hardwerkend knaagdier als mezelf te overstelpen met allerhande regeltjes en bureaucratie. Alsof ik niks beters te doen heb tussen het sprokkelen van bruikbare takken en stenen. Straks gaan ze me nog komen zeggen exact welke afmetingen mijn dam mag hebben en tussen welke uren van de dag ik eraan mag bouwen. Ik zal ook eens naar Brussel komen, als dit gezever zo verdergaat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: