zo 25 februari 2024

Moederbedrijf Delhaize toont begrip voor onrust: “We willen allemáál het beste voor de aandeelhouder”

BINNENPARKING – Het moederbedrijf van de Belgische supermarktketen Delhaize is van plan de resterende winkels op eigen bodem uit te besteden aan zelfstandigen, en dat zorgt voor heel wat bezorgdheid bij werknemer en consument. “Alle begrip voor”, sust CEO Delhaize België Xavier Piesvaux. “”We willen dan ook allemaal het beste voor de aandeelhouder en zijn portfolio.”

“Ik roep bij dezen op tot kalmte“, gaat Piesvaux verder, in een statement goedgekeurd door koepelonderneming Ahold Delhaize. “En ik wil graag benadrukken dat we hier allemaal aan hetzelfde zeel trekken. Het bestuur, de vakbonden, onze vele werknemers. Stuk voor stuk moeten we beseffen dat we hier precies hetzelfde doel voor ogen hebben en dat niemand, van CEO tot kassamedewerker, dit zal laten rusten als er ook maar minimaal aan de dividenden geraakt wordt.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. En dan binnenkort zeuren dat niemand nog in de distributie wil werken . Hopelijk zeggen de meeste filiaalhouders: foert . En gaan ze bij de concurrentie aankloppen . Samen met de klanten .

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: