zo 25 februari 2024

Jan Jambon houdt al maanden protje in om stikstofdossier niet verder te escaleren

POLITIEK – Hoe de Vlaamse regering het ook draait of keert, het stikstofdossier zit muurvast. Dat weet minister-president Jan Jambon (N-VA) als geen ander. Het dossier, dat N-VA en Open VLD enerzijds opzet tegen CD&V anderzijds, weegt op de politicus. Volgens intimi gaat het intussen zo ver dat Jambon zich al ettelijke maanden genoodzaakt ziet om “letterlijk alle windjes” in te houden. “Alles om het niet verder te escaleren”, klinkt het.

“Jan lijdt onder deze impasse, zoveel is zeker”, bevestigt een kabinetsmedewerker. “Maar nu begint het wel écht te nijpen. Zelfs wanneer hij alleen aan zijn bureau zit, durft hij zich niet volledig te ontspannen en er eentje te laten vliegen. Daar geniet hij anders met volle teugen van. Maar ja, Jo Brouns of Zuhal Demir moest maar eens binnenspringen. Bij de minste uitstoot zit het spel finaal op de wagen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: