ma 27 mei 2024

Schandalig hoe vakbondsman Marc Leemans (toevallig niet op foto) schaamteloos van pensioenstelsel profiteert

POLITIEK – Vakbondsman Marc Leemans van het ACV laat zichzelf ontslaan om op zogenaamd brugpensioen te kunnen gaan. Dat dat terechte verontwaardiging uitlokt is dan ook doodnormaal. Ook de redactie is niet te spreken over hoe de profiteurs als Leemans daarmee wegkomen. Leemans staat trouwens niet op de foto bij dit artikel, maar dat kan toeval zijn.

“Dit is echt schandalig”, vinden werkgeversorganisaties zoals VOKA en HBO. “Dat krijg je als je de vakbonden laat doen. Die steken alles in eigen zak. U weet wel, diezelfde hebzuchtige vakbonden die om een of andere reden ontbreken in de hoofdafbeelding dat bij dit stuk hoort. Echt tenenkrullend, zo teren op de staat en de werkende mens!”

Ook arbeidseconoom Stijn Baert kan niet bij de “politieke kronkels en self-service” van het ACV. “Zo iemand heeft een voorbeeldfunctie, en draagt het vertrouwen van talloze  burgers die mee opdraaien voor dat pensioen. Wat beide voormalige Kamervoorzitters Herman De Croo en Siegfried Bracke, beide fiere verdedigers van de privésector, daarmee te maken hebben, ontgaat mij nu echter.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten