wo 12 juni 2024

Achterlijk kutkind terecht uitgesloten nadat hij vergeet vier stippen op zijn hand te zetten

BINNENPARKING – Over heel Vlaanderen probeert de ‘STIP IT’-campagne een vuist tegen pesten te maken. Oud en jong verzetten zich tegen asociaal gedrag in de vorm van vier stippen op de rug van de hand. Dat was blijkbaar te veel gevraagd voor Joppe (8), een kleine, ongeïnteresseerde etter die het als enige van zijn klas blijkbaar niet nodig vond om mee te doen.

“De bedoeling was om met de hele groep een foto te maken van onze bestipte handen en die dan op de Instagram van de school te zetten als symbool tegen pesten en uitsluiting”, vertelt juf Lore. “Dat hadden we duidelijk afgesproken. Toch vond Joppe zich daar precies te goed voor. Uiteraard hebben zijn klasgenootjes hem daar dan ook hard op aangepakt. Flore, Pepijn en Lentebries vielen hem zelfs aan met een schaar. Je zou voor minder. Fucking loser.”

Het schoolbestuur heeft Joppes ouders inmiddels uitgenodigd voor een gesprek. “We zullen het probleem vriendelijk en constructief aankaarten, maar als mama en papa de ernst van de situatie niet inzien, nodig ik al het personeel uit om er met passers, slijpers en geodriehoeken naar te komen gooien”, garandeert een verontwaardigde directrice. “Met zo’n prehistorische mentaliteit geraken we nóóit van pestkoppen af.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

 1. 1. Een van de veronderstellingen van competitie is dat het een gegeven is van de natuur, natuurlijke selectie.
  2. Een ander misverstand is dat het ons betere mensen maakt.
  3. De twee ergste vooroordelen zijn dat het leuk is en
  4. dat het zorgt voor hogere prestaties.

 2. Competitie zou zijn de situatie waarin het succes van de een afhankelijk is van het falen van de ander.
  Het kan structureel zijn zoals bij een schoonheidswedstrijd of oorlog, maar ook gewoon de gemoedstoestand om te winnen.
  De drang om het beter te doen zonder speciale bijgedachte naar de ander is niet hetzelfde als competitie, die interactief is.
  Kinderen die eerder met de media in aanraking komen zijn volgens onderzoek sneller geneigd tot competitie, en wederzijdse uitsluiting.
  De ergste competitie is wanneer het verlies van de ander voorop staat.

Een reactie achterlaten