wo 12 juni 2024

Bewoners Oostendse luxeflats claimen dat ze alleen maar blind lijken voor eigen privilege omdat vuurtoren echt wel recht in hun ogen schijnt

BINNENPARKING – Er woedde de laatste dagen heel wat commotie rond de historische Oostendse vuurtoren ‘Lange Nelle’, wiens licht door het Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust deels afgedekt werd na klachten van luxeflatbewoners. De brede kritiek die daar dan weer op volgde deert hen echter niet. “Wij zijn helemaal niet blind voor het perspectief van een ander”, verdedigt een tweedeverblijver zich. “We zien de ander gewoon niet met al dat felle licht dat binnenvalt.”

“Maar al te snel verwijt men de ietwat gegoede burger dat hij zich alleen op de wereld waant”, gaat de eigenaar van een riant luxetorenappartement met zicht op zee verder. “Onzin. Als ik vanuit mijn ondergrondse garage buitenrijd, zie ik jullie echt wel rondlopen. Wij weten ook wel dat er daar vanonder een hele maatschappij leeft. Maar sorry, als er dan constant een halogeenlamp van 250 watt recht in je vijfde slaapkamer schijnt, valt er weinig maatschappij te zien.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. De Groenen zijn aan de macht. (Of ligt het aan Putin?) De supermarkt Lidl heeft een vermindering van dierlijke eiwitten in het assortiment aangekondigd en vleesproducten terug te brengen om ons binnen onze “planetaire grenzen” te kunnen voeden.

    • Het licht van beschaving.
      Ik ken een vrouw die slakroppen kweekt onder plastic, die in Dubai voor zeker 10 euro verkocht worden.
      We moeten concurrerend blijven, nu de schaapherders uit Afghanistan niet meer ingelijfd worden.

Een reactie achterlaten