wo 22 mei 2024

Nieuwjaarsreceptie Vooruit even verstoord door man die effectief socialistische ideeën heeft

POLITIEK – Vooruit, de partij van Conner Rousseau, trok vandaag met haar jaarlijkse receptie strijdvaardig het nieuwe jaar in. Toch brak er even ongerustheid uit toen een wel heel enthousiaste man zich tijdens Rousseaus speech plots richting het spreekgestoelte begaf. Achteraf bleek het om een activist te gaan die weliswaar ongevaarlijk is, maar er effectief socialistische gedachten op nahoudt. “Zijn aanwezigheid was dus duidelijk een misverstand“, concludeert de politie.

Ook de partijvoorzitter laat zich niet uit het lood slaan door het het incident. “Ik had er niets van gemerkt, maar begrijp ook niet goed wat een overtuigd socialist hier komt zoeken. Ik doe echt mijn best om dat soort kiezers niet aan te trekken, maar af en toe loopt er blijkbaar toch nog eentje verloren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

9 REACTIES

 1. Een showman van de staatsvuiligheid om ” dreiging van extreem rechts ” te kunnen uitkramen ? Of inderdaad nog een echte socialist ?

  • Het staat in de Bijbel.
   Het een is fysiek, het andere is het spirituele hart 2 centimeter aan de rechterkant.
   Yoga Vasishta noemt het tweede samvit: bestaan, intelligentie, bewustzijn.
   Het Hart is de zetel van het Zelf.
   De waarnemer van zowel het denken, het leven, het universum als de innerlijke en uiterlijke dimensies.

  • In de eerste eeuwen toen de apostelen en de eerste zendelingen de basisbeginselen van het christendom brachten, toen de grondslagen van de beschaving, was er in hetzelfde gebied langs de zijderoute in Turkije een tegenbeweging die juist de heidenen daar terug bekeerde tot het Jodendom, dit werden de Khazaren genoemd die later het gebied van de Balkan bevolkten dat altijd een bron van problemen en regressie is geweest. Het is exact dezelfde minderheid die zichzelf als uitverkoren volk zien die in Oekraïne achter de etnisch bepaalde revolutie zitten. Het zijn in de VS dezelfde reactionaire groep die hen steunen.
   Het verhaal van Kaïn en Abel, ofwel Oer-Kaine.
   Dezelfde Turken die verder misbruik maken van de Joden die al tweeduizend jaar bijna niet meer bestaan, beheersen de agenda van de EU en landen als België.

  • Intussen komen de Amerikanen, samen met de Duitsers, het ware geloof brengen met Abram.

   Abram werd ooit veranderd in Abraham, zo eerlijk waren ze wel toe te geven dat er aanpassingen waren.

   Maar de Abram tanks waren eigenlijk bedoeld voor het Midden-Oosten waar de Amerikanen zo hun best voor hebben gedaan dat ze het verdubbeld hebben met Eurazië.

   De Oerkaïense president Vladimir Zelensky verkondigde tegenover bedrijfsleiders in de VS dat de oorlog in zijn land grote zakelijke kansen voor het Westen biedt.

  • Tegenwoordig zijn er veel verschillende sites met het weerbericht. Je kunt ook hier het alternatieve nieuws van mainstream onderscheiden. De klassieke instanties als het KMI zijn minder extreem. Als er bijvoorbeeld elders 7 graden wordt afgegeven is het bij hen een fatsoenlijke 4-5 graden. Als het warmer wordt maar ook kouder zijn ze meestal een paar graden gematigder.

  • Wat betreft sociaal diepergaande programma’s is het nieuws van links vaak persoonlijker, het moeten unieke mensen zijn al dan niet geslaagd, meestal niet; hierin zijn ze Amerikaanser. Het persoonlijke ego en het individu. Vrijheid.
   Partijprogramma’s tellen eigenlijk minder mee, ze zijn ballast voor de acteur. Geen van de actualiteiten van nu bestonden toen de programma’s werden geschreven. Bijvoorbeeld, vroeger was een hondenkar een kar met een hond ervoor. Nu is het een kar met de hond erin.

  • Israël loopt gelijk warm met drone aanvallen op militair-industriële doelen in Iran.
   Kanselier Scholz wekte in de EU de verwachting al dat Duitsland in de toekomst meer initiatief zou nemen op het gebied van militaire kwesties.

   • Rusland:

    Wat verwachten ze in Duitsland? Dat gepantserde voertuigen in camouflagehoes met ijzeren kruizen – symbolen van de Duitse strijdkrachten toen en nu – door onze steden en dorpen zullen rijden?

    Wij weten nog hoe het toen is afgelopen. Herinneren ze zich het in Berlijn? …

Een reactie achterlaten