zo 1 oktober 2023

Huilende baby verontschuldigt zich bij Jean-Jacques De Gucht: “Ik was even vergeten mij in te leven in de problemen van anderen”

POLITIEK – De baby die Vlaams parlementslid Jean-Jacques De Gucht vanop de tribunes onderbrak door te beginnen huilen, heeft zich vandaag formeel verontschuldigd. Dat bevestigen beide partijen inmiddels. Het krijsende kind is zich naar eigen zeggen bewust van de “maatschappelijke tunnelvisie” waardoor het zich “even niks aantrok van de situatie waarin andere mensen vaak moeten leven.”

“Sorry, maar mijn gedrag was fundamenteel asociaal en egocentrisch“, bevestigt de zuigeling, wiens ouders naar het parlement waren gekomen om aandacht te vragen voor acuut plaatsgebrek in de kinderopvang. “Ik was gewoon met mijn eigen noden en privileges bezig. Mijn pamper zat vol en ik miste mijn teddybeer, maar het bleef heel respectloos naar mijnheer De Gucht toe om zo maar te beginnen janken. Het is niet omdat je maar een paar maanden oud bent dat je niet een klein beetje rekening kan leren houden met de mensen rondom je. Die hebben het ook al eens moeilijk.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

10 REACTIES

 1. Inwijdingen zijn uitbreidingen van bewustzijn.

  Het leven van Jezus bestond uit 6 symbolische fasen, 1. geboorte, 2. doop, 3. transfiguratie, 4. kruisiging, 5. opstanding, 6. hemelvaart.

  Toen Jezus werd geboren en de wijzen uit het Oosten hem hulde kwamen brengen, vertelden ze ervan aan koning Herodes, die om Jezus om te brengen gelijk alle pasgeborenen liet doden.

  Nu de eerste inwijding, van de geboorte van Christus, op de agenda staat voor tal van mensen, is ook de kindermoord van Bethlehem actueel, tenminste qua logica. Want als de corrupte leiders er een willen pakken pakken ze alle anderen.

 2. De meest eenvoudige oplossing van het World Economic Forum (WEF) is decriminalisering van seks met kinderen. Ofwel de legalisering van pedofilie. Pedofielen worden op steeds grotere schaal door de natuur gecreëerd, volgens Klaus Schwab; het is ook een manier om de bevolkingsgroei te beheersen want de minderjarigen hierin betrokken zullen minder kans hebben een gezin te stichten.

  • Ze zullen net als op de zwarte scholen (omgeven met dilemma’s van anticonceptie en abortus) weliswaar kinderen krijgen maar niet weten wat ze ermee moeten; racisme, ofwel een extra taak voor de blanken.

   De zojuist afgetreden premier van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern, young global leader, verklaarde dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen.

  • Een krant als The Guardian met een specialisatie in seks en milieu, maakte zich zorgen dat de bevolkingsgroei een beetje achteruit ging in China, ze hadden er nog maar anderhalf miljard, dit artikel las ik een dag voor de eerste berichten van corona. Gelijk werd de 1-kindpolitiek opgetrokken naar anderhalf kind.

 3. Voor een betere kinderopvang.

  Timothy Garton Ash van de Guardian zegt dat als Duitsland aan wil tonen geleerd te hebben van hun fout (WW2), ze nu meer wapens moeten leveren aan Oekraïne, in de oorlog tegen de Russen.
  Schuld z.
  Geen woord over hoe westerse mogendheden ertoe hebben bijgedragen Duitsland over de rand te duwen.

  De negers moeten ook geëmancipeerd worden door ze te betrekken in de foute boel, ze zijn misschien te debiel om het door te hebben voor een lintje, bijvoorbeeld de minister van Buitenlandse Zaken van Engeland, havik, de heer Cleverly. British Empire.

  Noem ze slim, en ze zijn tevreden. Neem ook de (zwarte) minister van defensie van de VS om de blanken uit te roeien. President Biden had zijn presidentschap te danken aan de zwarten; als je er een hebt, heb je ze allemaal. Haal ook de directeur-generaal van de World Health Organization erbij.
  Ook Obama die nog debieler is dan George Bush. Zo zijn de negers verder geëmancipeerd, door de massamoorden te automatiseren.
  Mandela zei bestrijd ze met eigen wapens: administratie. De zwendel.

  • Zelfs een cartoonist van The Guardian, Steve Bell zei dat zijn hoogtepunt was toen Merkel miljoenen zwarten adopteerde, de door de VS en het VK tot dat doel gecreëerde vluchteling.

   Zo werkt de wereldoorlog die door de VS en in toenemende mate het VK is voortgezet.

   Inderdaad zijn de VS en het VK de as landen van weleer geworden met hun ‘special relationship’.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: