ma 27 mei 2024

HelloFresh-verkoper vindt minister Van Quickenborne ook in safehouse wanneer die abonnement probeert op te zeggen

POLITIEK – Federaal justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open VLD) vertoeft momenteel in een safehouse na een nieuwe dreiging vanuit het Nederlandse drugsmilieu. Dat houdt Henk (37) van maaltijddienst HelloFresh niet tegen om de geheime verblijfplaats van de liberaal te achterhalen, ondanks het feit dat die laatste zijn abonnement naar eigen zeggen al maanden probeert op te zeggen.

“Natuurlijk kan Vincent de service ieder moment stopzetten”, benadrukt Henk met een doos vol lekkers in de handen. “Onze klantendienst helpt daar graag bij en de app is supertransparant. Waarom zou je echter annuleren? Wij zetten de klant altijd eerst en zelfs als je naar een top secret locatie vertrekt, weten we je wel te vinden.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

9 REACTIES

 1. De opdringerigheid in de vrije markt doet wederom een appel tot sterkere integratie op ons. Natuurlijk staat de veiligheid voorop. Alleen als iedereen crimineel wordt zijn we echt veilig.

  • De voetbalrellen na de winnende wedstrijden op het WK van Marokko staan nu ook in een ander daglicht nu blijkt dat meerdere (EU-)parlementsleden verdacht worden geld aangenomen te hebben van Qatar en Marokko, of al aangehouden zijn in Brussel.

 2. Ze hebben het altijd over racisme en dergelijke, het klinkt intellectueel voor de geestelijk gehandicapte, het is kleinzielige betutteling waar de staat en ook de EU mee bol staat. We leven van competitie, we worden steeds geëxamineerd, en het gaat ons hele leven door, en we blijven onszelf ook examineren. Dit zwengelt de stress aan die de oorzaak is van de meeste ziekte, en die is vooral psychisch. En daarna fysiek. Dit is de staat geworden; de stress over kleinigheden bevordert de competitie die nooit verder komt dan kleinzieligheid als norm, zelfs van de officiële psychologie die ons recht op onze afwijkingen beschermt en verder voor ons uitwerkt, gelijkheid. (Freud is vervangen door farmaceutica.) Ook de EU is een soort staat, maar zonder veel organische binding met een volk, het is gebaseerd op een verkeerde vermenging van al verkeerde denkbeelden, en vormen, een andere gerelateerde oorzaak van onbewuste stress. Je moet alles bewijzen, in de eerste plaats moet je jezelf bewijzen, en je moet lief en zoet ook. Is dit alles wat een mensenleven definieert? Opscheppen over je ex. Amen.
  Ik had eens een vrouw op bezoek die hier al meer dan een paar jaar woonde, uit een grote miljoenenstad. Ze was een tijdje op bezoek op het platteland. Pas na enkele weken had ze de gewaarwording dat ze steeds ruis hoorde in haar hoofd, van die stad, het lawaai wordt onbewuste stress. Ze begreep die gewaarwording zo. Veel mensen zijn opgefokt en het weerspiegelt zich in alle relaties, de losers proberen de ander de baas te blijven in de pesterij van de school. Dat zijn die zielige typen die het altijd beter weten. Ze zitten hun hele leven op school. Maar wetenschap is niet alleen analyse (daaruit komt op sociaal vlak de zogenaamde discriminatie voort) maar ook waarneming en ge-waar’wording’, en ze leven volkomen ONBEWUST, en ze worden leiders genoemd. Van verveling. Verveling en stress samen is de neurose.
  Met corona was ik eigenlijk blij, de neurose dat iemand binnen anderhalve meter je besmet was dezelfde fobie als van die types dat als er iemand op 20 meter afstand rookt, haar kleinkinderen thuis kanker geeft. Deze fobie zette zich voort in corona. Dit is honderd procent zeker. Maar de schoolse eigenwaan komt niet toe aan introspectie, want dat gebrek is zijn voornaamste eigenschap. We wachten dus op een beetje introspectie voor de echte problemen opgelost kunnen worden. Het zijn schoften. De stress gaat in die kut zitten die een maatstaf wordt op zich, van criminaliteit. De drang tot penetratie is omgezet in de opdringerigheid van het fatsoen die de commercie en de commerciële media bepaalt.

 3. Kerstboodschap.
  Ik kreeg per mail een tijdschrift cadeau voor de kerst. Ik moest inloggen, maar ik heb het niet gedaan. Per slot heb ik nooit mijn verjaardag gevierd (en sinds dat is uitgelekt gaan de ratten me feliciteren) en ook nooit kerst, laat staan ‘Oud’ en ‘Nieuw’. Ze (het was een vrouw) had me al een paar mails gestuurd met Chinese wijsheden, de laatste ging erover dat ik in mijn ‘biografie’ eens moet zeggen waar ik zo’n ‘pijn’ van had. Maar ik ben niet bezig met een biografie, er zijn al te veel van die narcistische documenten. En de enige pijn die ik had betrof de laaghartigheid in de details die ik eerst niet voor mogelijk hield en waarvoor ik verklaringen zocht bij mezelf. Je leeft om te leren en ik kreeg steeds meer inzicht in de menselijke soort, mensenkennis heet dat. Hoewel objectief dus mijn lessen enkel goorheid aandroegen, was er subjectief toch een beloning, vooral als ik het vergelijk met hen die dat inzicht niet hadden.
  Inzicht is dus een beloning, ik begreep dat ze op hun lage niveau niet anders konden, waarvoor ik ze dus kon vergeven; anders had ik ook niet het licht gekregen van dat inzicht waar ze staan; de verwarring tussen mijzelf en hen was zo duidelijk zodat ik van een hoop twijfel en gewetenszaken verlost was. De straf voor hen was veel erger, want het stak steeds dieper in hun karakter. De ergste straf is wie je wordt tot je er niet meer vanaf komt. Vergeving, van de kleinigheden (dat staat voorop, want er is niet meer) waar ze hun eigenwaan op baseren is zo belangrijk omdat je anders niets leert over jezelf.
  De Joden wezen de hoofdzaak van de leer van Christus, vergeving, af en daarom hebben ze sindsdien nooit iets geleerd en zijn ze ook nooit vergeven. Misschien blijven ze daarom zichzelf rechtvaardigen en verdedigen. En dat mag niet gezegd worden. De christenen zijn nog erger, die gingen ervan uit dat door de naam van Christus alleen alle zonden al vergeven zijn voor ze zijn begaan, waarmee ze nog grotere schoften zijn geworden.
  Net voordat ik mijn geschenk weggooide (toeval bestaat niet) werd ik bestolen op straat. Ik zat op de rand van de stoep en wilde een sjekkie roken. Achter me zat een allochtoon (ik hou het algemeen) met een boombox, boom boom boom, dus ik vertrok en het nieuwe pakje shag dat ik net had gekocht viel uit mijn broek. Dat ontdekte ik wat verder. Ik ging terug, het kon nergens anders zijn, het ventje met boombox was weg, de shag lag er niet meer.
  Onze competitiemaatschappij is gericht op het resultaat, dus presteren; beloning en straf. Daarbuiten bestaat er geen moraal. Natuurlijk los van wat er te halen valt. Van buiten naar binnen. Maar dit resultaat is enkel erkenning door de ander, de ‘meester’ op school. Eigenwaarde is er los van rottigheid en rotjes niet. Daarbuiten leren ze niets, want het is er gratis. De maatstaf is aangegeven. Dus enige eigenwaarde is hun vreemd. Op dat vlak ontstaat de hypocrisie, want je moet toch iemand zijn. Dat geldt vooral de volkeren hier die daardoor de donkere medemens idealiseren. En de liefdadigheid van de westerling werkt altijd zo dat alles wat je geeft, als je het even analyseert zoals in dit geval, diefstal wordt. En dat is precies wat de buitenlander zo interessant maakt. Dat is algemeen, natuurlijk draait het niet om mij. Of wel?
  Vergevingsgezindheid is er het meest naar laaghartigheid, het komt zelden voor naar iets of iemand die hoger staat, integendeel.
  Eugenetica waar men weer opnieuw in geïnteresseerd is geraakt kan de immigratie niet goedmaken, hoewel die daaraan evenredig is. De enige vorm van rasverbetering ben ik die weet hoe het karakter van binnen naar buiten werkt. De narcist denkt andersom. Maar het narcisme zonder de moraal van zelfkennis of vergeving is het meest bedenkelijke racisme.
  Vanwege de democratie.

 4. De humor van mensen ligt meestal op het vlak van de zelftoegeeflijkheid aan de domme dingen van een kind te zijn of de imbeciel te spelen, gericht tegen de autoriteit van een ouderlijk iemand, die nergens meer te zien is; dat is de gevaarlijke kant. Om je voor schut te zetten. Zo zijn ze ook met de meester die zich niet wil verootmoedigen. Een nog gevaarlijker kant van deze humor die zich tegen je verzet is de variant betutteling, waarmee degenen die een of andere autoriteit hebben zich uit schaamte voordoen als je gelijke op het niveau van een kind dat moet leren plassen. Dit is de hele clou van de waanzin. De grapjes spelen zich meest af op het vlak van de preseksuele volwassenheid, en zijn een gesanctioneerde verplichting geworden. De wettelijke infantilisering is voor een belangrijk deel ontstaan naar de kindvolkeren, die na de dekolonisering helaas door onze landen geadopteerd moesten worden, die niet genoeg snoep krijgen. Immers wat voor ons als kinderlijke debiliteit gold is voor hen bloedige ernst. Deze factoren samen hebben van onze cultuur een krankzinnigengesticht gemaakt dat draait om de lol die steeds bloediger wordt.

 5. Nazi-Duitsland waar alle bordelen werden gesloten wordt preuts genoemd. Hitler wist dat blanken zich minder snel voortplanten. Je kunt je inbeelden waarom sociologen seks tot kern van de politiek hebben gemaakt.

 6. Ik kwam de zwerver weer even tegen, zijn tentje was weggehaald door de autoriteiten; hij had nu in een leegstaand gebouw om te slapen een kamer gevonden waar ‘laboratorium’ op stond. Ik zei zijn ze ook jou al genetisch aan het modificeren, want het is in, om een mens te scheppen die altijd lief is, om zo alle misdaad op te lossen.

  Echter net als met corona, het vaccin bevordert steeds nieuwe varianten, is het met de misdaad gesteld.

Een reactie achterlaten