wo 22 mei 2024

“Decadente wokers respecteren ons verleden niet”, vindt miljardair die glazen piemel op Boerentoren wil zetten

STAD – Dat Katoen Natie-baas Fernand Huts geen fans is van alles dat woke is, hoeft niemand te verbazen. De steenrijke industriegigant heeft zich nog maar eens uitgesproken tegen de “roekeloze hervormingsdrang” die wokers op de samenleving loslaten. “Ze maken ons verleden kapot”, zegt de man die straks een glazen piemel op de Antwerpse Boerentoren wil zetten.

“Woke is de ultieme vijand van traditie en erfgoed“, trekt Huts verder van leer. “Dat arrogante, elitaire tuig projecteert hun eigen Freudiaanse tekortkomingen op het hele landschap zodat iedere hardwerkende Vlaming er voortdurend mee geconfronteerd moet worden. Ze wanen zich belangrijk en geprivilegieerd genoeg om oude, vertrouwde iconen uit onze rijke geschiedenis volledig naar hun hand te zetten en onherroepelijk naar de kloten te helpen. Je moet het lef maar hebben.”

Meer tijd voor een uitgebreide reactie had Huts echter niet. “Sorry, maar ik moet ervandoor. Ik heb nog een afspraak met een of andere hoogbejaarde architect die een grote, betonnen middenvinger op de zuidertoren van de kathedraal wil bouwen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  • Diego was een paar keer naar het Schipperskwartier geweest, normaal heeft hij nogal chance bij de meisjes. Maar hij kwam langs een 18-jarige Braziliaanse en die wuifde dat hij door mocht lopen kennelijk omdat hij niet voldoende was gekwalificeerd.
   Nu ik het er toch over heb, ik las in de Engelse media dat in Amsterdam de hoerenbuurt is gesloten na de legalisering, en dat ze nu zoeken naar een nieuw centrum met wel honderd kamertjes. Het wordt dus fatsoenlijk, niet meer zomaar naar de markt.
   De rode buurt werd gesloten vanwege het racisme, het waren allemaal geïmporteerde slaven geworden (hoewel de bezoekers ook bijna allemaal buitenlanders zijn). Voor een autochtone Nederlandse vrouw, doorgaans (nog) wat aantrekkelijker, betaal je iets meer. Daar wringt ‘m de schoen. Toch, in Nederland bepaalt het hoerenlopen nog steeds je sociale status, zoals het aantal slaven dat je bezit je status in Afrika nog steeds beheerst.
   Voor het nieuwe centrum zal er denk ik een soort digitaal lidmaatschap gelden, met extra voordelen en aanbiedingen voor de overheid. Een kennis maakte portretten onder anderen van hen en zei dat links en rechts achter de schermen elkaar allemaal neuken. Ik las eerder al dat zo’n 90 procent van de mannen weleens naar de hoeren gaan, een nieuw normaal. Een mannelijke prostituee (voor vrouw en man) vertelde me van zijn ervaringen. (We moesten allemaal huilen.)
   Zo kwam ik opnieuw in gesprek over de discriminatie met Diego, die uit zijn tehuis was gezet omdat er een meisje lag te slapen op zijn bed, hij lag zelf opgekruld aan haar voeteneinde. Ik had al gezegd dat ik eigenlijk tegen de hoeren ben, maar ik troostte hem dat ze gewoon hun werk moeten doen.

   • Ik zag Diego nog die een blauw oog had van zijn raadsman, over de meisjes in de rode buurt. Diego had tegen zijn raadsman gezegd dat hij niet aan een meisje kan komen en hij had een vuist in zijn gezicht gekregen. Hoewel ik zoals gezegd niet speciaal een voorstander ben van de hoeren, wil dat nog niet zeggen dat ik om eerlijk te zijn het fenomeen (waar maatschappelijke trends gecomprimeerd samenkomen) moet willen verbieden zoals in de politiek die om betrouwbaar te zijn alleen maar verboden instelt en steeds meer krankzinnigen kweekt die zich kunnen legitimeren. Gewoon naar de hoeren is dan gezonder dan de vele psycho games waarmee de wereld half gek is geworden, het constant examineren en geëxamineerd worden, zelfs door jezelf.

   • Diego had een beetje gewetenswroeging omdat hij net voor sluitingstijd wat blikjes bier in de winkel had gekocht en de kassa dicht was. Hij kon misschien nog net bij de balie betalen die echter ook al dicht was; hij was ermee weg gelopen en vroeg zich af of dit diefstal was. Zijn raadsman schrijft trouwens alles over hem op, het is bijna een boekwerk, vanzelf komt de auteur er goed vanaf. Als je zo met vrouwen omgaat, is het misschien gratis.

Een reactie achterlaten