za 26 november 2022

“Decadente wokers respecteren ons verleden niet”, vindt miljardair die glazen piemel op Boerentoren wil zetten

STAD – Dat Katoen Natie-baas Fernand Huts geen fans is van alles dat woke is, hoeft niemand te verbazen. De steenrijke industriegigant heeft zich nog maar eens uitgesproken tegen de “roekeloze hervormingsdrang” die wokers op de samenleving loslaten. “Ze maken ons verleden kapot”, zegt de man die straks een glazen piemel op de Antwerpse Boerentoren wil zetten.

“Woke is de ultieme vijand van traditie en erfgoed“, trekt Huts verder van leer. “Dat arrogante, elitaire tuig projecteert hun eigen Freudiaanse tekortkomingen op het hele landschap zodat iedere hardwerkende Vlaming er voortdurend mee geconfronteerd moet worden. Ze wanen zich belangrijk en geprivilegieerd genoeg om oude, vertrouwde iconen uit onze rijke geschiedenis volledig naar hun hand te zetten en onherroepelijk naar de kloten te helpen. Je moet het lef maar hebben.”

Meer tijd voor een uitgebreide reactie had Huts echter niet. “Sorry, maar ik moet ervandoor. Ik heb nog een afspraak met een of andere hoogbejaarde architect die een grote, betonnen middenvinger op de zuidertoren van de kathedraal wil bouwen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: