za 30 september 2023

Ter dood veroordeelde LGBT-activiste zou ook twee keer nadenken als ze gele kaart riskeerde

SPORT/BUITENPARKING – Er komt heel wat kritiek op de Belgische voetbalbond, nadat beslist werd dat de aanvoerder van de Rode Duivels geen OneLove-armband zal aantrekken op het WK in Qatar, mogelijk omdat die automatisch een gele kaart zou riskeren. Malika, een ter dood veroordeelde LGBT-activiste die haar laatste dagen in een isoleercel in Doha slijt, kan dat echter begrijpen. “Ik zou ook twee keer nadenken als ik plots een gele kaart riskeerde”, zou ze in haar laatste brief geschreven hebben.

“Natuurlijk wist ik waar ik aan begon toen ik als jonge vrouw op straat kwam tegen de systematische verkrachting van onze basisrechten“, weet Malika, die zich jarenlang tegen het Qatarese regime uitsprak. “Als ze je dan oppakken, is het met je gedaan. Dat toch doen vroeg dan ook veel moed en overtuiging. Natuurlijk had ik makkelijk praten. In tegenstelling tot Eden Hazard of Kevin De Bruyne kunnen ze mij niet schorsen voor een cruciale groepsmatch of, stel je voor, een achtste finale. Ik weet niet of ik dan even sterk zou geweest zijn.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

17 REACTIES

  • Terwijl Dubravk Šuica, Suicide, vicevoorzitter van de Europese Commissie oproept meer Afrikaanse immigranten binnen te laten om de vergrijzing tegen te gaan, we moeten allemaal van gemengd ras worden zegt hij, vertelt Bill Gates op de G20 de wereldleiders dat dood jury’s (death panels) nodig zullen zijn om te zien of zieke mensen niet te duur worden.
   Joe Biden geeft $20 korting op de boodschappen aan de armen als ze zich laten vaccineren.

  • OneLove.

   Door de Covid-injecties is het geboortecijfer in veel westerse landen al enorm dalende. Menstruatiestoornissen, geboorteafwijkingen, miskramen enzovoort. En dan de verondersteld gerelateerde kankerepidemie. Artsen en chirurgen merken ongevaccineerden dan ook aan als geestesziek om hen te behandelen met psychiatrische medicijnen.
   Politiek is de roep om bevolkingsafname even groot als de roep om bevolkingstoename als er geld in zit.

  • Het nieuwe pandemieverdrag van de WHO is geschreven om de grondwet in alle landen wereldwijd terzijde te schuiven, volgens verdragsexpert Dr. Francis Boyle die de tekst van het voorgestelde verdrag heeft bestudeerd. Dr. Boyle, auteur van het boek “Resisting Medical Tyranny“, waarschuwt voor een wereldwijde medische dictatuur.

  • De directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, WHO, eerder minister van volksgezondheid in Ethiopië mag de hele planeet tot hetzelfde niveau van welvaart en welzijn emanciperen als zijn eigen land.

  • Onze democratie betekent dat hier de mens als hij niet protesteert individueel verantwoordelijk is voor de corruptie. Alle besluitvorming draait dus om taboe, en de eigenwaarde van fatsoen.

   (Als ik een impressie stuur het onderwijs te veranderen, gaan ze de school verbouwen, omdat ze al te diep materialistisch zijn en de mens als een biologisch gegeven zien.
   In die lijn.
   Als ik de blanken een impressie stuur te veranderen, willen ze zwart worden, omdat ze al te diep materialistisch zijn en de mens egocentrisch als een biologisch gegeven zien.)

  • Over racisme.
   Europeanen kwamen bijna nooit in de binnenlanden van Afrika. De slaven werden naar de kust gebracht, waar ze werden verhandeld voor goederen.
   Zie goederen en personen, vrij verkeer, EU.
   Slavernij was een gangbare praktijk onder Afrikanen ten zuiden van de Sahara. Er waren drie soorten: zij die slaaf waren door verovering, zij die slaaf waren door onbetaalde schulden, of zij die door hun ouders als slaaf waren gegeven aan stamhoofden.
   De Atlantische slavenhandel bereikte zijn hoogtepunt in de rooftochten naar de binnenlanden door West-Afrikaanse stammen.

  • Vervolg.
   De Amerikaanse controle over het Duitse onderwijsbestel (na WO2) dat draait om schuldgevoel en het wegnemen van eigenwaarde, heeft zich uitgebreid tot de hele EU en Amerika zelf, via de officiële demonisering van de blanken (door De Democratische Partij).

  • De status van een Afrikaanse familie werd bepaald door het aantal slaven dat ze bezat, wat leidde tot oorlogen met als enig doel meer gevangenen te nemen. Deze handel bracht hen in toenemende mate in contact met de Europese nederzettingen aan de Afrikaanse westkust, met name de Fransen.

 1. Ik was pas bij iemand op bezoek toen het regende, dus ik kon moeilijk weg op de fiets. Binnen is zij de baas, zij bepaalt de agenda, anders dan wanneer we buiten praten, dus ik kreeg een grote psychoanalyse tot op de bodem. De volgende keer dat het regende bleef ik buiten in de kou.

 2. Het alter ego van de Joodse Amerikaanse schrijver Philip Roth is Zuckerman. Zijn boeken waren sterk autobiografisch. Ik las in een van zijn boeken hoe hij masturbeerde. Toen Diego de zwerver op zijn buienradar keek dacht ik dat Zuckerman in werkelijkheid Zuckerberg is.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: