ma 25 september 2023

Oprechte Rode Duivels-fans die totaal niet ingehuurd zijn kunnen niet wachten om Jan Ceulemans te zien spelen

SPORT – Nog een paar dagen en het wereldkampioenschap voetbal in Qatar gaat officieel van start. Daar zullen niet alleen duizenden Belgische supporters bij willen zijn, maar ook volstrekt oprechte fans, die totaal niet ingehuurd zijn door de Qatarese overheid, kijken er al maanden naar uit. Hun droom? “Eindelijk Jan Ceulemans en Paul Van Himst zien spelen”, juichen ze voor de camera’s.

Meerdere beelden circuleren intussen van Zuid-Aziatische supporters gekleed in truitjes van de Rode Duivels, al garandeert het gastland dat niemand ervoor betaald wordt om op sociale media interesse te veinzen in onder andere het Belgische elftal. Ook de fans zelf benadrukken dat ze de Duivels “al jaren” op de voet volgen. “Al sinds Mexico ’94“, roept een dolenthousiast groepje in koor!

“Wie mijn favoriete Belgische speler bij de huidige selectie is?”, moet ook Abdul uit het Indische Kerala even denken. “Dat blijft toch zwaar twijfelen tussen Michel Preud’homme of Enzo Scifo. En Cruijff natuurlijk! Daar kan je ook niet naast. Enfin, ik hoop dat bondscoach Alexander De Croo ze allemaal in de basis zet tegen Costa Rica op maandag!”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

2 REACTIES

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: