zo 25 februari 2024

WK-gastland Qatar volledig afgebroken: “Het leeft te weinig”

SPORT/BUITENPARKING – De organisatoren van het wereldkampioenschap voetbal, dat over enkele dagen in Qatar zou beginnen, hebben beslist om niet alleen het toernooi af te gelasten, maar het gehele land af te breken. Dat bevestigt nu ook de voetbalbond FIFA. “Een moeilijke beslissing, maar er is gewoon te weinig interesse“, klinkt het.

“De emir is al op een vliegtuig naar Dubai gezet en naast alle gloednieuwe stadions, wordt nu ook het hele land tegen de kust gesmeten”, verklaart FIFA-baas Gianni Infantino. “De Qatari regering heeft echt haar best gedaan om belangstelling en enthousiasme op te wekken, maar niemand lijkt echt een zak te geven. En het hele punt was net het hele bestaan van die steenrijke, extremistische oliestaat te verantwoorden. Jammer genoeg was dat te veel gevraagd. Het WK is een beetje als de Nepalese gastarbeider die hier al vijf jaar onbetaald zijn nikkel afdraait: je kan hem kunstmatig in leven houden, maar vanbinnen is hij allang dood.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: