zo 25 februari 2024

8 miljardste baby vraagt of ze later nog eens mag terugkomen

BUITENPARKING – Vandaag is het ‘Day of Eight Billion’, oftewel de dag waarop de wereldbevolking statistisch gesproken de kaap van acht miljard levende zielen overschrijdt. Hoewel de Verenigde Naties geen symbolische ‘mijlpaalbaby’ meer aanduidt, lijkt een van de kanshebbers er toch bitter weinig zin in te hebben. Het pasgeboren kind in kwestie, een meisje uit India, vraagt of ze “misschien op een meer opportuun moment” mag terugkomen.

“Is het oké als we dit hele ding een andere keer overdoen?” wilde de zuigeling aftoetsen. “Het lijkt me hier een tikkeltje intens, precies. Dat klimaat evolueert niet al te best en zelfs een blinde foetus ziet dat jullie juist op een monsterrecessie en mogelijk Wereldoorlog III afstevenen. Steek mij misschien even terug tot nader orde. Dan ben ik wel gewoon baby negen of tien miljard. I’ll take my chances.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: