zo 25 februari 2024

Pro League over supportersgeweld: “We moeten terug naar de essentie van voetbal, namelijk ziek veel geld op jullie kap verdienen”

SPORT – De Pro League is niet te spreken over aanhoudend wangedrag van enkele voetbalfans. Dat laat CEO Lorin Parys duidelijk merken in een persverklaring nadat tijdens de wedstrijd tussen Charleroi en KV Mechelen vuurpijlen en tennisballen op het veld terechtkwamen. “Dit is een totaal onnodige afleiding van waar voetbal écht over gaat”, aldus Parys. “Namelijk brutaal veel poen scheppen op de kap van de supporter.”

Concreet wil de Pro League hooliganisme niet alleen harder bestraffen, maar daarnaast plant het ook een ambitieuze ontradingscampagne die loyale fans eraan moet herinneren wat de “essentie” van de sport is. “En dat is reeds steenrijke executives waanzinnig dikke flappen laten cashen door steeds meer platte commerce door jullie strot te duwen, in de vorm van moordende speelkalenders, extreem bedenkelijke merchandising en ronduit onethisch exclusieve uitzenddeals. Zolang een dode supporter geen rooie cent uitgeeft, is er voor geweld dan ook geen plaats.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

4 REACTIES

  1. Corruptie loopt als een rode draad door de samenleving, van de premier tot politie en sport. De leiders zijn zelf zo doordrenkt van corruptie, dat ze niemand vertrouwen. En zonder vertrouwen worden de beslissingen die nodig zijn om de planeet te redden, nooit genomen. Zo verspelen we ons rentmeesterschap van de planeet en sluiten we ons voor eonen af van verdere evolutie.

    • Aanvullend. Als ik een impressie stuur het onderwijs te veranderen, gaan ze de school verbouwen of een andere bouwen, omdat ze al te diep materialistisch zijn en de mens als een vaststaand gegeven zien. Hetzelfde zien we in relaties, als ze een impressie krijgen te veranderen, nemen ze een andere vriendin (of vriend, laten we maar weer democratisch zijn). Derhalve kan ik zeker gezien worden als de oorzaak achter de seksuele revolutie, met in het kielzog het multiculturalisme. Wat betreft alles wat ik zeg, dit wordt afgemeten aan mijn uiterlijk. Eerder ontstond hierdoor de Hitlerjugend en het ideaal van de superman. De eersten zullen de laatsten zijn, de laatste kans.

    • Als ik zeg dat ik onsterfelijk ben, beginnen ze in de laboratoria gelijk een onbezielde zombiemens te produceren, zelfs mengvormen van mens en dier, vooral de Joden doen daar graag aan mee. Als ik zeg dat ik onoverwinnelijk ben, beginnen ze alweer met hun oorlog. En zo versnelt de mens zijn zelfvernietiging.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: