vr 9 juni 2023

Inbreker verontschuldigt zich voor daden die “mogelijk als illegaal werden ervaren”

BINNENPARKING – Een 32-jarige inbreker verontschuldigt zich op sociale media voor zijn daden, alvorens de cel in te gaan. De man, die in het holst van de nacht op heterdaad betrapt werd in de woning van een bejaard koppel, wil zich daarvoor verantwoorden. “Het spijt mij als mijn acties als illegaal werden ervaren. Daar was ik mij niet van bewust.”

“Mijn cliënt beseft dat zijn daden mogelijk niet het effect hebben gehad dat hij voor ogen had”, kadert ook zijn advocaat. “Het is dan ook jammer dat de bewoners van het pand dat als een inbreuk op hun privacy interpreteerden en daar een naar, onveilig gevoel bij kregen. Uiteraard moeten wij die reactie respecteren, al hadden ze dat misschien wel uit eigen initiatief mogen aangeven voordat mijn cliënt effectief de woning betrad. Dan had hij dat tenminste geweten. Door achteraf pas bezwaar uit te drukken en zelfs klacht in te dienen creëert men alleen maar een cultuur van wantrouwen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

3 REACTIES

 1. Ik sprak Diego ook nog even die in een centrum voor begeleid wonen zat. Hij was eerder in de gevangenis gezet voor het tonen van een wapen aan een vriend waar hij weleens overnacht had en die hij toen sinds 2 weken kende en die hem bestolen had, bleek later, en zich daardoor door hem bedreigd voelde.
  Na de gevangenis zei hij ik moet even bevriend zijn met mijn vijand. Diego had nu een nieuw vriendinnetje, rust in de tent, maar die mocht ‘s avonds niet binnen komen. Zijn raadsman overlegde hierover, maar Diego had zich kwaad gemaakt op iemand en een wapen genoemd, en was op straat gearresteerd, met handboeien en al. Zijn ruimte werd doorzocht, er was natuurlijk niets gevonden. Maar, hij zei ik ben weer dakloos.
  Zijn vriend die hem in de gevangenis had laten zetten, kwam ik een keer alleen tegen, hij zat weliswaar in zijn invalidenwagentje maar kwam eruit en bedreigde me en zei dat ik weg moet, want ik viel iedereen lastig over Jezus Christus, en een ufo. Ik weet niet of hij sprak als christen of daartegen was, maar dat komt op hetzelfde neer. Ik kon me niet herinneren dat ik het over Jezus Christus had gehad, maar ik had geen zin in een gesprek wat ik hem juist daarvoor had gezegd toen hij met zijn valse kop op me af kwam. Hij had denk ik cocaïne op begreep ik later van een kennis die dit soort overmoed beter herkende. Een dag daarna zei Diego me dat als ik Jezus Christus zeg ik Jezus Christus mag zeggen. Zeker weten doe ik het dus nog niet.

 2. Natuurlijk is Rusland geen echte democratie als je zomaar 20 jaar dezelfde president hebt. Neem dan als voorbeeld het Verenigd Koninkrijk, om diplomatieke redenen; Engeland noem ik het meestal waar de premier steeds korter nodig heeft om vervangen te worden. Ongeveer een maand is goed genoeg voor een echte democratie.
  Denken dat de ander bang is voor je ressorteert onder dezelfde categorie angst. Je hebt ook een bepaalde intelligentie nodig om angst te herkennen bij jezelf, al doen de kleine mensen nog zo stoer dat ze een plaatsnaam tegen elkaar kunnen uitspreken.
  Bij links zowel als rechts werd geparadeerd met racisme, beide uit gemakzucht en simplificering.
  Ik heb eens een boek gelezen over de theosofische wortels van de nazi’s. Toen Hitler dakloos was ging hij weleens naar een lezing. Echt schuldig hieraan kan ik de oorspronkelijke theosofen niet noemen, sorry. (De theosofie gelooft in het bestaan van 7 rassen, 7 bewustzijnsgebieden, 7 ronden, 7 chakra’s of energiecentra in het individuele lichaam alsook in de planeet, 7 heilige planeten, 7 stralen enz.)
  Zowel bij links als rechts is geparadeerd met racisme, beide uit gemakzucht en simplificering. Of narcisme.
  Nu zijn het de zielige bruine mensen die je overal in Frankrijk ziet die de voorkeur hebben. Maar de politiek kan de klok een uur achteruit of vooruit zetten, daarmee kan ze niet beweren dat ze de beweging van de zon bepaalt. Op dat vlak liggen de bewijzen die men wil. Het licht dat ik breng is pas bewezen als ik midden in de nacht de zon laat schijnen.
  Maar er staat geschreven ‘het licht scheen in de duisternis maar de duisternis begreep het niet’.

 3. Toen ik zei dat er een betere internationale verdeling moet zijn, heeft men dit blijkbaar opgevat als een pleidooi voor meer immigratie. Dat dit makkelijker ligt voor de politiek komt door mentale passiviteit, want ze komen er toch al aan. Dus je doet net alsof je zo racisme bestrijdt.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: