wo 24 april 2024

Zuhal Demir bekijkt of ze iedereen kan opsluiten die haar beleid “nog één keer autoritair” durft noemen

POLITIEK – Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir (N-VA) wil onderzoeken of ze iedereen die haar beleid “nog één keer autoritair” noemt, wettelijk kan laten opsluiten. Dat bevestigt haar woordvoerder na een aanvaring tussen Demir en Gwendolyn Rutten (Open VLD) in het Vlaams Parlement, naar aanleiding van een verkrachtingszaak aan de KU Leuven. “Het zou mijn job zo véél makkelijker maken”, zou de minister gezucht hebben.

“Voor men de minister nog maar eens van voortvarendheid of geldingsdrang beticht, moet ik toch benadrukken dat dit om een denkpiste gaat”, legt de persverantwoordelijke verder uit. “Niemand gaat zomaar achter slot en grendel omwille van kritiek op het beleid. Het is maar een ideetje om dat soort onnodige discussies niet ad nauseam te moeten blijven voeren. Daar is op zich niets autoritairs aan. Wie daar toch problemen mee heeft, kan ook gewoon leren zwijgen en luisteren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

  1. De Oostenrijkse actrice Heidelinde Weis verklaarde inmiddels over demonstranten tegen covid-vaccins: “Deze mensen moeten in elkaar worden geslagen!”
    De vaccinprikken veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken, is uitgelekt, en daarnaast een toename van doodgeborenen.

Een reactie achterlaten