zo 1 oktober 2023

Bart De Wever lijmt zich maandenlang vast aan nieuwsstudio, maar niemand merkte het verschil

POLITIEK – Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever verklaart dat hij zich al maandenlang uit protest aan zijn stoel in een vooraanstaande nieuwsstudio heeft vastgelijmd. Dat bevestigt nu ook zijn woordvoerder. De Wever zou het niet pikken dat politieke rivalen “aanzienlijk meer zendtijd krijgen” en weigert daarom uit het camerabeeld te verdwijnen. Opvallend: niemand lijkt het verschil überhaupt opgemerkt te hebben.

“Mijnheer De Wever heeft zich inderdaad met beide handen én zitvlak aan het studiomeubilair vastgelijmd”, laat de nieuwsdienst weten. “Toch garanderen we dat niemand daarvan op de hoogte was tot hij dat zelf aangaf. Ja, af en toe vroeg hij om een cola zero met een rietje, maar voor de rest viel ons niks op. Het was niet dat hij er plots meer dan gewoonlijk zat.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: