zo 25 februari 2024

Vlaams Belang: “Bijzonder moeilijk om haat te verspreiden als je eigen ‘safe space’ niet gerespecteerd wordt”

POLITIEK – Vlaams Belang is niet te spreken over het groepje linkse activisten dat parlementslid en partijgenoot Filip Dewinter te lijf wilde gaan bij het voorstellen van zijn boek over migratiepolitiek. “Dit is onaanvaardbaar”, vindt de partij. “Wat een vreselijk harde maatschappij zijn we geworden als mensen je veilige ruimte niet respecteren, terwijl ook wij gewoon onszelf willen kunnen zijn door een beetje vreemdelingenhaat te verspreiden?”

“Filip is aangeslagen, maar hij is sterk en komt dit zeker te boven”, bevestigt het partijbureau in Brussel. “Toch maakt het ons diep triest dat je je als doorwinterde xenofoob tegenwoordig voortdurend moet verantwoorden in een wereld vol vooroordelen. Wat we zien is dat er steeds minder extreemrechtse populisten zich veilig en geborgen voelen om ideologisch uit de kast te komen en openlijk hun eigenheid te omarmen. Dan is een beetje warmte, geduld en begrip toch niet te veel gevraagd?”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

6 REACTIES

  1. Sorry dat ik even afwezig was. Er was iets mis met de site. De sabotage, al dan niet het legale gevolg van de EU regelgeving, liep synchroon met een artikel over Thierry Baudet die immers in eigen land geschorst werd in het parlement. Ursula von der Leyen is ook net onderscheiden door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: