wo 22 maart 2023

Internettroll uitgeblust na reeks persoonlijke aanvallen op Meryame Kitir: “Mijn mentaal welzijn komt nu eerst”

BINNENPARKING – Een stap achteruitzetten voor ons geestelijke welbevinden wordt steeds belangrijker en gelukkig ook bespreekbaarder. Nu overkomt het ook Gregory (37) uit Brasschaat. Hij gaat verder met zijn job in de IT-sector, maar zijn ware roeping als online troll moet hij op advies van zijn arts een paar weken tot maanden staken. “Ik heb de laatste dagen continu op Meryame Kitir zitten zeiken en ben daarbij ferm over mijn grens gegaan. Dat heeft gevolgen gehad voor mijn mentale welzijn.”

“Ik vind het heel moeilijk om mijn hart niet te volgen en gewoon te volharden in waar ik echt voldoening uit haal, namelijk persoonlijk inhakken op migranten en links addergebroed”, zucht een duidelijk uitgeputte Gregory. “We gaan soms te hard op in onze passies en ook ik ben daar schuldig aan.”

“Ik had het al niet met die geïmporteerde sossentrut die Vivaldi natuurlijk weer op Ontwikkelingshulp had gezet, maar toen die foefeldiva van een El Kaouakibi dan nog het Vlaams parlement binnen kwam geparadeerd, was het helemaal om zeep. Ik heb zelfs brandwonden op mijn vingers van het non-stop typen van dreigtweets aan random linkiewinkies en andere gutmensch-psychopaten. Gelukkig krijg ik veel love en support van mijn alt-right community op Discord en Parler. Daar ben ik immens dankbaar voor.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: