wo 12 juni 2024

Hogeschool opgelucht dat vastbenoemde prof die systematisch studentes lastigvalt niet op TikTok zit

BINNENPARKING – Een docent Statistiek aan de Keizer Karelhogeschool in Gent slaakt een zucht van opluchting. De man, een vastbenoemde professor die bekendstaat voor zijn systematisch grensoverschrijdende gedrag jegens jonge vrouwelijke studenten, ontsnapt aan een zware berisping. “We dachten even dat hij op TikTok actief was”, aldus het bestuur. “Dat kan uiteraard niet. Gelukkig waren dat maar geruchten.”

“Tussen al die eindeloze, opgeblazen meldingen over seksuele intimidatie en oneerbare voorstellen is het moeilijk om de écht belangrijke kwesties voldoende aandacht te geven”, klinkt het verder. “Kwesties zoals wie er in hun eigen privésfeer onnozele filmpjes op het internet gooit of al eens vuile mop vertelt waar letterlijk niemand last van heeft. Wel, we hebben de collega in kwestie gevraagd om ons even zijn telefoon te laten zien en buiten wat artistiek beeldmateriaal van een handvol hysterische twintigers die toevallig al eens in zijn colleges zitten viel er weinig te bespeuren.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

Een reactie achterlaten