vr 2 juni 2023

Hersenen Jan Jambon weigeren twee keer na te denken alvorens mond te laten spreken: “Af en toe moet je zeggen, we nemen het risico”

POLITIEK – De hersenen van Jan Jambon (N-VA) willen niet weten van een extra controle alvorens cognitieve signalen naar het spreekorgaan van de Vlaams minister-president worden gestuurd. Dat vertelt het brein van de gewestelijke regeringsleider aan de pers nadat Jambon gisteren op televisie toegaf al eens te snel te rijden. “Af en toe moet je zeggen: we nemen het risico.”

“Sorry, maar we kunnen hierboven echt niet alles zitten filteren wat in de man zijn schedel opkomt vooraleer we hem groen licht geven om zijn smoel open te trekken”, legt het centrale zenuwstelsel van de titelvoerende burgemeester van Brasschaat uit. “Dan hebben we gewoon geen tijd meer om andere belangrijke taken uit te voeren, zoals minderheden schofferen en publiekelijk bepalen wie wat al dan niet gaan bepalen.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

13 REACTIES

  1. Democratie wil niet dat iemand het laatste woord heeft, daarom wordt er eeuwig geouwehoerd met dezelfde trucs die geen enkel soelaas bieden. Als moraliseren over de verkeersregels.

  2. Enoch de overgrootvader van Noach legt voor de zondvloed uit waarom de ondergang van de beschaving van toen goed is.

    Het materialisme is het vervolg op het zoeken naar absolute materie in Atlantis (zwarte magie; het huidige VS is daar nog een deel van, en ook de mensen).

    Als ik vraag of mensen nog door willen bestaan of niet bedoel ik zij, niet het zo sucken op mij dat ze mij lijken zijn in plaats van ik en ik de enige ben die niet mezelf mag zijn.

  3. Verraad is een kwestie van niveau, grapjes worden als ernst opgevat en andersom; het is afhankelijk van verschil in niveau. En omdat een verschil in niveau niet mag bestaan, is iedereen gelijk als verrader, dat aspect wordt hier bevorderd.
    Iedereen is persoonlijk verantwoordelijk voor de massa en moord.

Laat een reactie achter

%d bloggers vinden dit leuk: