za 15 juni 2024

Liesbeth Homans ontkent wereldvreemdheid: “Laat de butler desnoods babysitten”

POLITIEK – Voorzitter van het Vlaams Parlement Liesbeth Homans (N-VA) pareert alle kritiek op wantoestanden in het kinderopvangmilieu. Vooral uit linkse hoek kreeg de Vlaamse regering, met N-VA als grootste partij, het verwijt dat door “slecht en wereldvreemd” beleid steeds minder (alleenstaande) moeders nog opvang voor hun kind vinden. “Wereldvreemd?” reageert Homans geprikkeld. “Laat je kinderen desnoods bij de butler en probleem opgelost.”

“Misschien begrijpt de PVDA niet hoe traditioneel huispersoneel werkt”, gaat Homans verder. “Oké, niet iedereen kan zich een voltijdse nanny of vier veroorloven, maar dat die zogenaamd kwetsbaar moeders eens hun portefeuille opentrekken om op zijn minst een fatsoenlijke majordome of kamerheer in huis te halen. Ik ken een paar goeie namen voor nog geen 4.000 flappen in de maand.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

10 REACTIES

 1. De kinderopvang is in goede handen. Ik las dat er een stijging is van 755% oversterfte onder kinderen sinds het Europees Geneesmiddelenbureau het COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd.

 2. Het behaviorisme zegt dat als je goed doet je ook goed wordt. Een variant daarop is dat ‘dienst’ tot verlichting of zelfrealisatie leidt. In het Oosten gaat men ervan uit dat zelfrealisatie automatisch een dienst is aan de mensheid. Wat is goeddoen? Betutteling of controle?
  De eersten hier zijn al van plan te emigreren voor de crisis eventueel met kernoorlog. Ik werd ook uitgenodigd om mee te gaan naar Georgië, ten zuiden van Rusland. Er konden 18 man mee. In Spanje werden al weddenschappen afgesloten of er een kernoorlog komt. Ik zei dat tijd en ruimte relatief zijn voor mij, als er 5 miljard mensen sterven en de rest de pech heeft nog een tijdje te leven, is het voor de meesters minder dan een seconde om te emigreren naar een andere (hogere) wereld die voor de rest onbereikbaar is omdat ze die niveaus niet kennen. Zij zullen ergens opnieuw moeten beginnen van onder af aan met het bewustzijn van nu.
  Het is concentratie, contemplatie, meditatie in die volgorde. Ik ‘mediteer’ gewoon buiten. Als er te veel waanzin is, is het moeilijker. Meditatie is het punt waar hogere energie begint door te stromen, ook naar de lagere gebieden. Dit heeft een sociale dimensie. Want dan doet iedereen mee en beginnen direct om me heen alle standaard leuterpraatjes over meer geld. Wel meest in combinatie met paranoia. Ze worden er ergens vrolijk van, en dan beginnen ook de spelletjes, competitie. En een soort sympathie. Want ze voelen ook dat ik lijd. Dat lijden is de weerstand van de lagere gebieden die zijzelf uitmaken, noem het narcisme. Ze weten niet hoe ze die energie kunnen ontvangen, ze kennen de methode niet; ze reageren enkel direct onbewust, actie en reactie. Voor mij is het onderdeel van de lange termijn.

 3. Multicultureel.
  Van Irak tot Oekraïne, de hoogste eer.
  De zwarte Amerikaanse minister van defensie Lloyd Austin was de laatste generaal in Irak.
  Joe Biden is geen racist.

Een reactie achterlaten