wo 12 juni 2024

Conner Rousseau ontkent toxische relatie met Bart De Wever: “Ik kan hem veranderen”

POLITIEK – De recente uitspraken van Conner Rousseau doen weer heel wat stof opwaaien. De Vooruit-voorzitter neemt het – niet voor de eerste keer – op voor N-VA-preses Bart De Wever, en sluit toekomstige samenwerking niet uit. Op speculaties over de aard van hun (politieke) relatie, reageert Rousseau fel en onomwonden: “Jullie begrijpen hem niet. Ik doe dat wél en alleen ik kan hem veranderen.”

“Het probleem ligt niet bij Bart”, ventileert Rousseau in een emotioneel filmpje op TikTok en Instagram. “Oké, hij heeft soms andere ideeën en daar heb ik het zelf ook wel eens moeilijk mee. En ja, hij toont zich niet altijd emotioneel kwetsbaar en zelfkritisch. Dan geeft hij liever de schuld aan anderen, maar dat is maar een coping mechanism. Hij wéét dat en hij heeft me beloofd daaraan te werken. Dat jullie hem geen kans geven, daar kan hij niks aan doen, he?”

Dat De Wever zelf nog niet gereageerd heeft, maar ondertussen wel de tijd vond om uit te halen naar federaal premier Alexander De Croo (Open VLD), zit de socialist naar eigen zeggen niet dwars. “Bart mag met andere politici bezig zijn. Ik kan dat plaatsen. Hij apprecieert mij en als we alleen zijn, krijg ik een heel andere De Wever te zien. Jullie misschien ook eens je voorbij zijn badboy-façade durft kijken.”

Mijn leven is leeg en waardeloos zonder regelmatige updates van Het beleg van Antwerpen. Zet mij op die lijst, godverdomme!
We respecteren uw privacy bla bla...

Laatste nieuws

Related news

1 REACTIE

Een reactie achterlaten